Hawk Gaming Chair "future fab" inceleme

Hocam hala kullanıyor musunuz memnun musunuz almayı düşünüyorum
Evet hâlen kullanıyorum memnunum, üründe mekanik bir sorun olmadı bu zamana kadar, fiziksel deforme de pek olmadı özellikle de akdeniz ikliminde bu sıcak günlerde deri koltuk gibi terletmemesi çok iyi

Evet hâlen kullanıyorum memnunum, üründe mekanik bir sorun olmadı bu zamana kadar, fiziksel deforme de pek olmadı özellikle de Akdeniz ikliminde bu sıcak günlerde deri koltuk gibi terletmemesi çok iyi.

Hocam bende akdenizdeyim kumaş alacağım zaten de fab veya xDrive 15'li Plus'a göre 2.5k yaklaşık daha pahalı değer mi diye düşünüyorum.

Hocam bende akdenizdeyim kumaş alacağım zaten de fab veya xDrive 15'li Plus'a göre 2.5k yaklaşık daha pahalı değer mi diye düşünüyorum.

Bizde fab ve future var şu ana kadar birçok marka kullandım Hawk aralarindan en rahati ve en iyisiydi. @ECO28
Evet hâlen kullanıyorum memnunum, üründe mekanik bir sorun olmadı bu zamana kadar, fiziksel deforme de pek olmadı özellikle de akdeniz ikliminde bu sıcak günlerde deri koltuk gibi terletmemesi çok iyi

evet arkadaşında dediği gibi fab ın süngeri ince, sitesinde de belirtiyor, bende future kullanıyorum gayet memnunum, evden homeoffice çalışıyorum artık tüm gün bu koltuktayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…