Hawk koltuk alınır mı?

Bütçe
1400 TL
Keşke biraz daha bekleseydiniz. Fiyatı bence çok yüksek. 3 ay önce 1300 tl ye satılan koltuk şuan indirimli olarak 1530 tl. Yine de hayırlı olsun kullandıktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler ama önceden alma gibi bir planım yoktu fakat fiyatları takip ediyordum. XDrive 1400 TL'ye satılan modeller 1200'dü, 1400 oldu. Hawk 1300'dü 1620 oldu. Hatta Xmax kotuklar vardı onlarda zamlandı. Bekledikçe zamlanınca alayım dedim. İnşallah fiyatlar düşer. Kendim alıp almamam önemli değil ben aldıktan sonra da düşsün. Yeter ki düşsünde. Yorumlarımı paylaşacağım.
Ben 4 aydır V4 modelini kullanıyorum gayet iyi.
Çok teşekkürler. Benim boyum kısa olduğu için tereddüt ediyorum. Bekleyip görücez.

Teşekkürler ama önceden alma gibi bir planım yoktu fakat fiyatları takip ediyordum. XDrive 1400 TL'ye satılan modeller 1200'dü, 1400 oldu. Hawk 1300'dü 1620 oldu. Hatta Xmax kotuklar vardı onlarda zamlandı. Bekledikçe zamlanınca alayım dedim. İnşallah fiyatlar düşer. Kendim alıp almamam önemli değil ben aldıktan sonra da düşsün. Yeter ki düşsünde. Yorumlarımı paylaşacağım.

Çok teşekkürler. Benim boyum kısa olduğu için tereddüt ediyorum. Bekleyip görücez.
Kardeşim de kullanıyor 1.65 boyu ona uyuyor. Ben de 1.85'im

Her türlü ofis koltuğu alınır hocam bir arkadaşım çok övülen xDrive koltuklardan aldı çok rahatsız etti dedi onunla ilgili başka yerde post açmıştım herkes hawk önermiş iade etti hawk aldı o da aynı deyip onu da iade etti bir mobilyacıdan 800'e ofis koltuğu almış 10-12 saat oturuyorum günde gram rahatsız etmiyor dedi.

Her türlü ofis koltuğu alınır hocam bir arkadaşım çok övülen xDrive koltuklardan aldı çok rahatsız etti dedi onunla ilgili başka yerde post açmıştım herkes hawk önermiş iade etti hawk aldı o da aynı deyip onu da iade etti bir mobilyacıdan 800'e ofis koltuğu almış 10-12 saat oturuyorum günde gram rahatsız etmiyor dedi.
Çok teşekkürler. Zaten iade hakkım olduğundan rahatım ve mutfak sandalyesinden geçtiğim için beni her türlü memnun eder. Önemli olan bu paraya uzun yıllar götürmesi. İade şansım olduğu için bekleyip deneyeceğim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Çok teşekkürler. Zaten iade hakkım olduğundan rahatım ve mutfak sandalyesinden geçtiğim için beni her türlü memnun eder. Önemli olan bu paraya uzun yıllar götürmesi. İade şansım olduğu için bekleyip deneyeceğim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Babamın askeriyeden getirdiği düz bir ofis sandalyesi var böyle iri olanlardan değil 15 yıl oldu 2 taneydi 2 side sapasağlam sadece sağa sola yatmaya çalışıp ağırlık verirsek tekerlekleri kırılabiliyor.

Home office çalıştığım için 4 ay önce aldım ve gayet memnunum. Bir ara gıcırdama sesi geliyordu mail üzerinden iletişime geçtim bakım malzemeleri gönderdiler yağ, sprey ve bez. Tavsiye ederim günde 8-10 saat işim gereği PC başında oluyorum.

Home office çalıştığım için 4 ay önce aldım ve gayet memnunum. Bir ara gıcırdama sesi geliyordu mail üzerinden iletişime geçtim bakım malzemeleri gönderdiler yağ, sprey ve bez. Tavsiye ederim günde 8-10 saat işim gereği PC başında oluyorum.
Çok teşekkür ederim. 1.69 boyum var sorun olur mu sizce?

Kuzenime aldık ama bana oturma kısmı fazla ince ve sert geldi.
Ayrıca kol dayama kısmı hiç sağlamlık hissi vermedi (Muhtemelen tüm 3D kol dayama sistemleri böyle)
Hawk kullananlar diğer koltukları denedi mi yoksa ilk koltukları olduğu için mi çok iyi geliyor bilmiyorum ama benim 4-5 yıllık süngerleri çökmüş Adore koltuğum bana daha rahat gibi geldi...
Alıştığınız için size öyle geliyor olabilir. Bende rampage marka var bildiğiniz dümdüz yatak gibi oluyor. Ve gerçekten insan dinlendiğini hissediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı