Sırtın nasıl rahat mı ? Mesela ben sırtımı koyduğumda sanki bir tahta varmış gibi arkamda. Otururken rahat mısın ? Altında hiç sünger yokmuş gibi sanki koltuğun. Ama doğru cevap ver.![]()
Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu | Oyuncu Koltuğu | Hawk Oyuncu Koltuğu
Hawk Gaming Chair Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu oyuncu koltuğu müşterilerinin beklentilerini fazlasıyla karşılayabilecek özelliklerde tasarlanmıştır. Oyuncunun olmazsa olmazı olan oyuncu koltuğu sizler için yeniden tasarlandı! , Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu modeli | Hawk Gaming Chair tarafından...www.hawkchair.com
Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum.
Sırtın nasıl rahat mı? Mesela ben sırtımı koyduğumda sanki bir tahta varmış gibi arkamda. Otururken rahat mısın? Altında hiç sünger yokmuş gibi sanki koltuğun. Ama doğru cevap ver.
XDrive'in ajanı olmadığı ne malum?iyi o zaman senin dediğini alsın ama ben yine de uyarıyım. Nasıldır bilemem ama bence xDrive al.
Burda 45 tane kötü yorum var. Demekki bir tek ben rahatsız değil mişim Hawk'tan.
İkinci ve dördüncü seçenekteki problemi bende yaşıyorum.
Eki Görüntüle 1871347
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.