Hawk mı xDrive mı?

vpsxx01

Decapat
Daha fazla  
Oyuncu koltugu olarak hawk mı xDrive mı?

Hawk'ı Elrean gibi yayincilar kullaniyor ama sponsor oldugunu biliyorum ben alacağım benim sponsorumda yok :D hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben bunu kullanıyorum gayet memnunum.
Sırtın nasıl rahat mı ? Mesela ben sırtımı koyduğumda sanki bir tahta varmış gibi arkamda. Otururken rahat mısın ? Altında hiç sünger yokmuş gibi sanki koltuğun. Ama doğru cevap ver.

O arkadaki bel yastığı koltuğun arasına giriyor mu ? Ben sürekli çekiştiriyorum o bel yastığını aradan çıkartmak için.

iyi o zaman senin dediğini alsın ama ben yine de uyarıyım. Nasıldır bilemem ama bence xDrive al.

Burda 45 tane kötü yorum var. Demekki bir tek ben rahatsız değil mişim Hawk'tan.

İkinci ve dördüncü seçenekteki problemi bende yaşıyorum.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
iyi o zaman senin dediğini alsın ama ben yine de uyarıyım. Nasıldır bilemem ama bence xDrive al.

Burda 45 tane kötü yorum var. Demekki bir tek ben rahatsız değil mişim Hawk'tan.

İkinci ve dördüncü seçenekteki problemi bende yaşıyorum.

Eki Görüntüle 1871347
XDrive'in ajanı olmadığı ne malum?

HAWK REZALETTİR! Kandırıyorlar sakın almayın uzak durun. Ürün arızalı geldi. Vida eksikti. 5 günde sadece vida gönderdiler. Amortisör ve alt takım değişecekti. Göndereceğiz diye oyalıyorlar. Resmen dolandırıcı taktiği uyguluyorlar. Bu kadar para veriyorsanız onurlu bir şirketten alın sonra bunlarla uğraşmayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı