ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için bu oyuncu koltuğuna baktım. Sizce işimi görür mü alınır mı? Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu ile tüm Hawk Oyuncu Koltuğu Modelleri, aksesuarları ve daha fazlası Hawkchair.com'da! www.hawkchair.com Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2024
Hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için bu oyuncu koltuğuna baktım. Sizce işimi görür mü alınır mı? Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu ile tüm Hawk Oyuncu Koltuğu Modelleri, aksesuarları ve daha fazlası Hawkchair.com'da! www.hawkchair.com
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #2 Elbette 1 senedir kullanıyorum.
m.b.a.92 Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 148 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #3 Hiç düşünmeden alabilirsin çok rahat çok kullanışlı kumaş olması da hiç terletmiyor hocam.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 Hawk koltuk olarak çok kaliteli bir marka bana göre, rahat ve konforlu. Alabilirsiniz.
adımcenkadımcenk Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 97 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #5 Fiyatı aldırış etmiyorsanız alabilirsiniz. Kalitelidir.
ashsekbasi Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 168 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #6 ForceY dedi: Hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için bu oyuncu koltuğuna baktım. Sizce işimi görür mü alınır mı? Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu ile tüm Hawk Oyuncu Koltuğu Modelleri, aksesuarları ve daha fazlası Hawkchair.com'da! www.hawkchair.com Genişletmek için tıkla... hawk kalitelidir alınır
ForceY dedi: Hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için bu oyuncu koltuğuna baktım. Sizce işimi görür mü alınır mı? Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu Fab v6 Kumaş Oyuncu Koltuğu ile tüm Hawk Oyuncu Koltuğu Modelleri, aksesuarları ve daha fazlası Hawkchair.com'da! www.hawkchair.com Genişletmek için tıkla... hawk kalitelidir alınır
ForceY Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 261 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel i5 12500H Ekran Kartı: GTX 1650Tİ RAM:16 GB DDR4 :SSD1TB M2 Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #7 Tamam teşekkür ederim.
R Rıza3 Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #8 ashsekbasi dedi: Hawk kalitelidir alınır. Genişletmek için tıkla... ashsekbasi dedi: Hawk kalitelidir alınır. Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/Future-Kumaş-Oyuncu-Koltuğu-Coal/dp/B0D6G8DK8C?th=1&psc=1 bu modeli almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 1.78 90 kilo sizce?
ashsekbasi dedi: Hawk kalitelidir alınır. Genişletmek için tıkla... ashsekbasi dedi: Hawk kalitelidir alınır. Genişletmek için tıkla... https://www.amazon.com.tr/Future-Kumaş-Oyuncu-Koltuğu-Coal/dp/B0D6G8DK8C?th=1&psc=1 bu modeli almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 1.78 90 kilo sizce?
Tati80 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 485 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #9 Rıza3 dedi: https://www.amazon.com.tr/Future-Kumaş-Oyuncu-Koltuğu-Coal/dp/B0D6G8DK8C?th=1&psc=1 bu modeli almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 1.78 90 kilo sizce? Genişletmek için tıkla... Future modeli en iyi model şu an güçlendirilmiş iskelet yapısı taşıma kapasitesiyle elbette alınır bütçeniz uygunsa.
Rıza3 dedi: https://www.amazon.com.tr/Future-Kumaş-Oyuncu-Koltuğu-Coal/dp/B0D6G8DK8C?th=1&psc=1 bu modeli almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 1.78 90 kilo sizce? Genişletmek için tıkla... Future modeli en iyi model şu an güçlendirilmiş iskelet yapısı taşıma kapasitesiyle elbette alınır bütçeniz uygunsa.
R Rıza3 Centipat Katılım 29 Ekim 2023 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #10 Tati80 dedi: Future modeli en iyi model şu an güçlendirilmiş iskelet yapısı taşıma kapasitesiyle elbette alınır bütçeniz uygunsa. Genişletmek için tıkla... Amazon'da var sadece kendi sitesinde yok almayı düşünüyorum 2025 de daha da zamlanır büyük ihtimalle başka modellere de baktım da görsel olarak tatmin etti beni Exvega Zio onlarada baktım Tati80 dedi: Future modeli en iyi model şu an güçlendirilmiş iskelet yapısı taşıma kapasitesiyle elbette alınır bütçeniz uygunsa. Genişletmek için tıkla... Bunlarada bak istersen dediğiniz başka marka model varmı acaba ?
Tati80 dedi: Future modeli en iyi model şu an güçlendirilmiş iskelet yapısı taşıma kapasitesiyle elbette alınır bütçeniz uygunsa. Genişletmek için tıkla... Amazon'da var sadece kendi sitesinde yok almayı düşünüyorum 2025 de daha da zamlanır büyük ihtimalle başka modellere de baktım da görsel olarak tatmin etti beni Exvega Zio onlarada baktım Tati80 dedi: Future modeli en iyi model şu an güçlendirilmiş iskelet yapısı taşıma kapasitesiyle elbette alınır bütçeniz uygunsa. Genişletmek için tıkla... Bunlarada bak istersen dediğiniz başka marka model varmı acaba ?