Hawk oyuncu koltuğu alınır mı?

Amazon'da var sadece kendi sitesinde yok almayı düşünüyorum 2025 de daha da zamlanır büyük ihtimalle başka modellere de baktım da görsel olarak tatmin etti beni Exvega Zio onlara da baktım.

Aynı fikirdeyim yıl bittiği gibi fiyatlar yükselir bende az evvel abime aynı şeyi söyledim fab modelinden vakit kaybetmeden sipariş edelim diye. İçinize sindiyse alın tabii bende Amazon'dan almıştım fab modelini.

Amazon'da var sadece kendi sitesinde yok almayı düşünüyorum 2025 de daha da zamlanır büyük ihtimalle başka modellere de baktım da görsel olarak tatmin etti beni Exvega Zio onlara da baktım.

Bunlarada bak istersen dediğiniz başka marka model var mı acaba?

Yani Exvega andromeda onu da tavsiye eden çok olmuştu fiyatı yüksek olduğu için alamamıştım bir araştırın isterseniz.

Aynı fikirdeyim yıl bittiği gibi fiyatlar yükselir bende az evvel abime aynı şeyi söyledim fab modelinden vakit kaybetmeden sipariş edelim diye. İçinize sindiyse alın tabii bende Amazon'dan almıştım fab modelini.

Yani Exvega andromeda onu da tavsiye eden çok olmuştu fiyatı yüksek olduğu için alamamıştım bir araştırın isterseniz.

Baktım aslında iyi diyen kötü diyen var bütün markalar için diyorum da kararsızım yine de.

Aksine kumaş en mantıklısı terleme yapmaz temizlemesi kolay kiri göstermez vb.

Tamamdır teşekkür ederim alacağım büyük ihtimalle iyi akşamlar.

Aksine kumaş en mantıklısı terleme yapmaz temizlemesi kolay kiri göstermez vb.

Amazon'da indirim falan yakalayabilir miyim acaba yoksa şansını çok zorlama al geç mi dersin hocam kusura bakma cok soru sordum.

Hem ders çalışmak hem de oyun oynamak için bu oyuncu koltuğuna baktım. Sizce işimi görür mü alınır mı?

1 yıldır kullanıyorum.
Çok güzel bir koltuk.

Sadece asansör ve lastiklerinde bir sorun oluştu onlarda benim hatam sebebi ile diye düşünüyorum ama garantiye versem onarırlar fakat ürünü eski haline getirip garantiden sonra montajını tekrar yapmak biraz emek istiyor.

1 yıldır kullanıyorum.
Çok güzel bir koltuk.

Sadece asansör ve lastiklerinde bir sorun oluştu onlarda benim hatam sebebi ile diye düşünüyorum ama garantiye versem onarırlar fakat ürünü eski haline getirip garantiden sonra montajını tekrar yapmak biraz emek istiyor.
Future modelinde ayak uzatma yok galiba varmı biliyormusunuz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı