Hawk oyuncu koltuğu alınır mı?

Hawk alalı 2 yıl olmuştur sanırım, gayet memnunum. Müşteriye verdikleri destek konusunda harika çalışıyorlar, ürünlerinin her zaman arkasındalar. Ürünümün kol kısmı benim yüzümden kırıldı, desteğe yazdım. Önce yeni kol gönderdiler, iki taraf için de. Sonradan anladım ki, direkt koltuğun altındaki montaj yeri kırılmış. Tekrar mail attım, sonra koltuğun alt kısmını verdikleri kodla gönderdim. Kısa süre içinde koltuğun altını tamir edip gönderdiler. Koltuğun alt kısmında sünger falan zarar görmüştü, onları da tamir etmişler.

Hawk alalı 2 yıl olmuştur sanırım, gayet memnunum. Müşteriye verdikleri destek konusunda harika çalışıyorlar, ürünlerinin her zaman arkasındalar. Ürünümün kol kısmı benim yüzümden kırıldı, desteğe yazdım. Önce yeni kol gönderdiler, iki taraf için de. Sonradan anladım ki, direkt koltuğun altındaki montaj yeri kırılmış. Tekrar mail attım, sonra koltuğun alt kısmını verdikleri kodla gönderdim. Kısa süre içinde koltuğun altını tamir edip gönderdiler. Koltuğun alt kısmında sünger falan zarar görmüştü, onları da tamir etmişler.

Bende pek düşünmedim zaten aldım geçtim future north vardı Amazon'da taksitle aldım geçtim faizsiz güzel denk geldi 2025'te zamlarla uçar yine diye.

Hiç sorunu oldu mu?

Yok hocam hala ilk günkü gibi visko minder ile kullanıyorum ben oturma minderi.

Bende pek düşünmedim zaten aldım geçtim future north vardı Amazon'da taksitle aldım geçtim faizsiz güzel denk geldi 2025'te zamlarla uçar yine diye.

Hayırlı olsun hocam muhtemelen başka indirim olmaz geç gördüm kusura bakmayın.

Dosya Ekleri

• hawk fab v5.jpg
    hawk fab v5.jpg
    107,4 KB · Görüntüleme: 88
Yok hocam hala ilk günkü gibi visko minder ile kullanıyorum ben oturma minderi.

Hayırlı olsun hocam muhtemelen başka indirim olmaz geç gördüm kusura bakmayın.

Tamam hocam sağ olun aldım gelmesini bekliyorum.

hawk koltuk önermiyorum alacaksanız ise gidip yerinden alın kargoları berbat kutunun içinde hiçbir şekilde köpük yok koyup gönderiyorlar kargo şirketleri kötü ben fame koltuk aldım rahat sırt kısımı sorunlu sola doğru hafif duruyor oturduğum zamanda omzumbir kısımı çok ilerde bir kısımı geride garanti ile konuştuğumda bana yan parçalardan gönderdiler sorunum az da olsa düzeldi ama hala hissediliyor yerlerinde denediğimde her yeri düzgün bana gelen böyle ve arka kısımı değiştirmiyorlar vasat xdrive zio gibi markalara yönelin bence

Müşteri hizmetleri başarılı herhangi bir problemde mail üzerinden iletişime geçtiğinizde yeni parça gönderimini sağlıyorlar. Ben 2023 başında fab v4 almıştım 2 kez amortisör bozuldu 3. amortisör takılı oda bozuldu. Artık uğraşmıyorum.

Bu koltuk firmalarının hepsi aynı amortisör firması ile mi çalışıyor? xPrime, xDrive veya zio ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? Zio çok övülen bir marka sanki

Technopat Haberler

Geri
Yukarı