çalışkan genç
Hectopat
O yok diye biliyorum hocam ama zaten bu modelin ergonomisi sayesinde insan onu aramıyor.Future modelinde ayak uzatma yok galiba varmı biliyormusunuz ?
O yok diye biliyorum hocam ama zaten bu modelin ergonomisi sayesinde insan onu aramıyor.Future modelinde ayak uzatma yok galiba varmı biliyormusunuz ?
O yok diye biliyorum hocam ama zaten bu modelin ergonomisi sayesinde insan onu aramıyor.
Elbette 1 senedir kullanıyorum.
Hawk alalı 2 yıl olmuştur sanırım, gayet memnunum. Müşteriye verdikleri destek konusunda harika çalışıyorlar, ürünlerinin her zaman arkasındalar. Ürünümün kol kısmı benim yüzümden kırıldı, desteğe yazdım. Önce yeni kol gönderdiler, iki taraf için de. Sonradan anladım ki, direkt koltuğun altındaki montaj yeri kırılmış. Tekrar mail attım, sonra koltuğun alt kısmını verdikleri kodla gönderdim. Kısa süre içinde koltuğun altını tamir edip gönderdiler. Koltuğun alt kısmında sünger falan zarar görmüştü, onları da tamir etmişler.
Hiç sorunu oldu mu?
Bende pek düşünmedim zaten aldım geçtim future north vardı Amazon'da taksitle aldım geçtim faizsiz güzel denk geldi 2025'te zamlarla uçar yine diye.
Yok hocam hala ilk günkü gibi visko minder ile kullanıyorum ben oturma minderi.
Hayırlı olsun hocam muhtemelen başka indirim olmaz geç gördüm kusura bakmayın.
Tamam hocam sağ olun aldım gelmesini bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.