Hayalindeki bilgisayarı alınca hevesin kaçması

1050 ile bir sürü AAA oyun bitirdim. Halen daha hevesim var. O yüzden yeni sisteme geçmeyi çok düşünmedim.

Çoğu oyunu yüksekte açan istediğim bilgisayarı aldım ve şu an biraz hevesim kaçtı. Yani diyorum ki yaşım 15 daha önce keşke sahip olabilseydim. Tabii oyuna girince az da olsa hevesin artıyor da merak ettiğim sizler kaç yaşınızda aldınız bilgisayarınızı?

Kaç FPS de alsan hiçbir zaman eskiden PC donuyor ya diye arkadaşlarla bilgisayara ana avrat söverek dona dona oynadığımız zamanlar kadar iyi hissettirmiyor. Sonuç iyi bilgisayar alıp depresyonda bir şekilde RDR2 oynama, bunada şükür.

Kendime ait ilk bilgisayarıma 7. sınıfta sahip olmuştum kullandığım süre boyunca hiç hevesim kaçmadı. Lise 1 de onu satıp masaüstü aldım ve lise 4'e kadar keyifle kullandım ama son sınıfta her şeyin oyun olmadığını anlayınca hevesim kaçtı. Liseyi bitireli 1 yıl oldu ve şu anda kullandığım 1050'li sistemi satışa çıkarıp yeni laptop siparişi verdim bugün, ama eski zamanlardaki gibi heyecanlı değilim çünkü eski neşem kalmadı.

Çoğu oyunu yüksekte açan istediğim bilgisayarı aldım ve şu an biraz hevesim kaçtı. Yani diyorum ki yaşım 15 daha önce keşke sahip olabilseydim. Tabii oyuna girince az da olsa hevesin artıyor da merak ettiğim sizler kaç yaşınızda aldınız bilgisayarınızı?
Benim hayatımda hiç bilgisayarım olmadı :D
Bu forumda bilgisayarı olmayan tek üye ben olabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı