Hayaliniz nedir?

İstediğim ürünleri özgürce alabildiğim, stresten uzak bir hayat yaşamak ve bir gün kendi çizgi romanımı yayınlamak istiyorum.
 
Merhabalar. Hayaliniz nedir? Benim hayalim şu: Giresun'da kullanmadığımız bir köy evi var. Sadece yılda bir kere fındıkları toplayıp satmak için geliyoruz. Ben de oraya yerleşip, ilk başta çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşıp bir tane büyük gemi almak. Yolcu gemisi, yük gemisi değil. Sonra o gemi ile ilk önce Gürcistan'a geziler düzenleyip para kazanmaya başlamak. Sonra gelen parayla vizeli ülkelere de turlar başlatmak. Bunu yaparken de Giresun limanı ve Batum limanını kullanmayı düşünüyorum. Ama o limanları kullanmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum =) Onu da sonra öğrenirim. Eğer bu iş çok büyürse Hazar Denizi üzerinden diğer Türk devletlerine de ulaşım sağlamayı düşünüyorum. Sizin hayaliniz nedir?
Amerika Nevada'da tek başıma yaşamak.
 
Hayal ve hedefi çoğu kişinin karıştırdığını düşünüyorum. Hayal olan şey çok yüksek ihtimalle ölene kadar gerçekleştiremeyeceğin bir şeydir. Benimkisi aya ve diğer gezegenlere ayak basmak.
Güzel bir noktaya değindin. Benim de ileride Amerika'ya gitme hedefim var ama istediğim gibi bir hayat kurabilir miyim hayal gibi ama yine de mutlu olurum.
 
New York'a gidip, 2-3 kişi ile ev tutmak. Yani direkt olarak gençliğimi doyasıya yaşamak diyebilirim.
 
Bu ülke buradan toparlanırsa helal olsun gerçekten yani umarım :( Eskiden yine umudum vardı da artık kayboldu. Yurt dışına giden kendini kurtarıyor.
Bu ülkenin kurtuluşu gençlikte, yani ben ve benim gibilerdedir. Halk hemen kaçmasa biraz zorluk çekip ülkeyi geliştirmeye çalışsa Bu ülke dünyayı yöneten üç ülkeden birisi olur. Olma potansiyeli de var. Ama bu başka bir konunun konusu.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı