Hayaliniz nedir?

Merhaba. Hayaliniz nedir? Benim hayalim şu: Giresun'da kullanmadığımız bir köy evi var. Sadece yılda bir kere fındıkları toplayıp satmak için geliyoruz. Ben de oraya yerleşip, ilk başta çiftçilik ve hayvancılık ile uğraşıp bir tane büyük gemi almak. Yolcu gemisi, yük gemisi değil. Sonra o gemi ile ilk önce Gürcistan'a geziler düzenleyip para kazanmaya başlamak. Sonra gelen parayla vizeli ülkelere de turlar başlatmak. Bunu yaparken de Giresun limanı ve Batum limanını kullanmayı düşünüyorum. Ama o limanları kullanmak için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum =) Onu da sonra öğrenirim. Eğer bu iş çok büyürse Hazar Denizi üzerinden diğer Türk devletlerine de ulaşım sağlamayı düşünüyorum. Sizin hayaliniz nedir?

Vallahi para olsun yeter gerisi zaten parayla hallediliyor malum 😁

Sağlıklı sıhhatli mutlu bir yaşam tabii ki. Bununla birlikte İskandinav ülkeleri veya kanada gibi ülkelerde yaşamak. Güzel muhitte Bahçeli güzel bir ev filan. İnşaallah en iyisini nasip etsin rabbim bizlere.

Çok sağ olun hocam gerçekten Türkiye olarak bu konuda eksiğiz yani neden bizim de bir girişimimiz olmasın ki teknoloji alanında belki de hiç büyük şirketlerimiz yok.

Benim de hedefim yerli bir teknoloji şirketi kurmak belki telefon üretimi olur belki de yazılım alanında bir girişim olur bakalım hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı