Hayaliniz nedir?

İstediğim ürünleri özgürce alabildiğim, stresten uzak bir hayat yaşamak ve bir gün kendi çizgi romanımı yayınlamak istiyorum.

Hayal ve hedefi çoğu kişinin karıştırdığını düşünüyorum. Hayal olan şey çok yüksek ihtimalle ölene kadar gerçekleştiremeyeceğin bir şeydir. Benimkisi aya ve diğer gezegenlere ayak basmak.

Amerika Nevada'da tek başıma yaşamak.

Güzel bir noktaya değindin. Benim de ileride Amerika'ya gitme hedefim var ama istediğim gibi bir hayat kurabilir miyim hayal gibi ama yine de mutlu olurum.

New York'a gidip, 2-3 kişi ile ev tutmak. Yani direkt olarak gençliğimi doyasıya yaşamak diyebilirim.

Bu ülke buradan toparlanırsa helal olsun gerçekten yani umarım Eskiden yine umudum vardı da artık kayboldu. Yurt dışına giden kendini kurtarıyor.
Bu ülkenin kurtuluşu gençlikte, yani ben ve benim gibilerdedir. Halk hemen kaçmasa biraz zorluk çekip ülkeyi geliştirmeye çalışsa Bu ülke dünyayı yöneten üç ülkeden birisi olur. Olma potansiyeli de var. Ama bu başka bir konunun konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…