Hayaliniz nedir?

Zaman makinesini icad edip önce 1683 yılına giderek, Avusturya Arşidükünü öldürüp Avusturya'da karışıklık yaratarak savaşı Osmanlı'nın kazanmasını sağladıktan sonra 2017'ye geri dönüp, TSK ile anlaşarak ordudaki bütün tankları ve uçakları 1921 yılı TBMM yönetimine verdirip savaşı olduğundan daha iyi bir şekilde kazanarak, Musul ve Batı Trakya'yı Lozan Antlaşmasında alınmasını sağlamak.

Hayalim olağan bir şey sayılabilir. Hedefimdeki mesleğe başlayıp Japonya'ya yerleşip 1 tane Nissan Skyline GT-R34 ve bir de Suzuki GSX-R 1000 (Suzuki yerine, Kawasaki ZX 10R'da olabilir), alıp mutlu bir hayatım olmasını, he bir de Japonya'nın meşhur sokak yarışlarına katılsam güzel olur. :)

En azından bir kişi tarafından anlaşılmak. Yani bir kişi bir çok fazla istemiyorum bir kişi yeterlidir beni anlasa, belki beynimin derinliklerinde yaşadığım paradokslar son bulur ve delirmeye bir adım daha uzaklaşırım. Yine de umudum var, zaten umudum olmasa hayatta yaşamamın bir anlamı kalmaz. Biliyorum bir gün o kişi gelecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı