Hayalinizdeki araba nedir?

• Konuyu başlatan T21
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 218
  • Görüntüleme 19.221
Volvo 780 Coupe by bertone, aşırı zengin olsam villamın salonuna süs olarak çekerdim. Dışarıda sürüp eskitmeye gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ancak haricinde 1987 Buick GNX, Corvette C6 ZR1, Jeep Trackhawk, 1970 Chevelle SS, E39 M5, Bentley Continental ve Lamborghini Diablo'da garajımda olsun isterdim.

Bentley Continental GT.

images (34).jpeg

2018_lamborghini_huracan-pic-8623500800984865228-1024x768.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu araba dehşet bir olay ya. Geçen sene test etme fırsatım oldu ve araba bağımlılık yapıyor resmen. Gaza bastığın anda tepki vermesi, herkes geri geri bi sen ileri ileri gidiyormuşsun gibi bir his, arkadan gelen gürül gürül ses...

Bir sevmediğim yanı vardı oda herkesin sana bakması, çingenelerin durduk yere önümü kesmesi para istemesi falandı. Ama tabii bu arabanın sahibiyseniz çok da takılmalık mevzu değil. İnşallah nasip olur bir gün sahibi olmak.

Tasarımı hoşuma gittiği için Lamborghini, motor sesi hoşuma gittiği için Ford Mustang, tamamen premium bir hissiyat için Bugatti ve Koenigsegg, sırf direksiyonda amblemini görmek için ise Ferrari. Yani tek değil birçok var benim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı