Hayalinizdeki meslek nedir?

Polis olmak isterdim ama nasip olmadı. Şuan özel güvenlik görevlisiyim ve işimden çok memnunum iyiki polis olmamışım diyorum etrafimdaki tanıdıkları gördükçe onlardan çok daha rahat şartlarda çalışıyorum. Çok şükür.

Mesai saati maksimum 8 saat, ek mesaisi olmayan, hafta sonları izinli olacağım ve yorucu olmayan bir iş gerçekten çok güzel olurdu. Maaş çok da önemli değil.

Üniversite servis şoförlüğünü tavsiye ederim. İstediklerinize uyuyor.

Pilotluk veya subay olmak olabilir ama ikisi de zor gibi gözüküyor göz sorunumdan dolayı. Olmadı uçak mühendisliği okuyup ilgime yönelik, bu sektöre faydalı bir birey olurum.

Geçmişte Mekatronik Mühendisliği isterdim, ama robotlara ilgi duymazdım ve bu isteğimden vazgeçtim. Şu anki hedefim Elektrik-Elektronik Mühendisliği. Bakalım neler olacak :)

Küçükken pilot olmak isterdim. Lise döneminde ise ne tutarsa giderim artık diye düşünüyordum. Şuanda Elektrik-Elektronik mühendisliği okuyorum, memnunum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı