Hayalinizdeki meslek nedir?

Çok küçükken polis, lisede Bilgisayar Mühendisliği şu an ise Technopat gibi Donanım Haber gibi Shift Delete gibi bir ofis kurmak istiyorum. Hem sürekli teknolojiyi takip edip hemde insanlara yardımcı olmak güzel geliyor. Ara sıra bu yurt dışına fuarlara etkinliklere gitmeleri falan, bilmiyorum güzel bence.

Küçükken babamın işyerini devir alıp daha da yukarı taşımak istiyordum. Yavaş yavaşta hedefime ulaşmak üzereyim ama devir almaya.

Uzun yolda Tır şoförü olmak isterdim. Yabancı ülkeleri gezmek falan. Hala da istiyorum. Şu an 12. Sınıf Bilişim bölümü okuyorum. Üniversite'de Bilgisayar Mühendisliği okumayı düşünüyorum

Çok küçükken polis, lisede Bilgisayar Mühendisliği şu an ise Technopat gibi Donanım Haber gibi Shift Delete gibi bir ofis kurmak istiyorum. Hem sürekli teknolojiyi takip edip hemde insanlara yardımcı olmak güzel geliyor. Ara sıra bu yurt dışına fuarlara etkinliklere gitmeleri falan, bilmiyorum güzel bence.
Tam olarak ne iş yapıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı