Hayalinizdeki meslek nedir?

Çok küçükken polis, lisede Bilgisayar Mühendisliği şu an ise Technopat gibi Donanım Haber gibi Shift Delete gibi bir ofis kurmak istiyorum. Hem sürekli teknolojiyi takip edip hemde insanlara yardımcı olmak güzel geliyor. Ara sıra bu yurt dışına fuarlara etkinliklere gitmeleri falan, bilmiyorum güzel bence.

Şükür hayal ettiğim mesleği yapıyorum Küçüklüğümden beri Sistem Yöneticisi olmak istemişimdir ve şuan o pozisyonda çalışıyorum Bazen gerçekten isteyince oluyor herşey

Küçükken babamın işyerini devir alıp daha da yukarı taşımak istiyordum. Yavaş yavaşta hedefime ulaşmak üzereyim ama devir almaya.

Uzun yolda Tır şoförü olmak isterdim. Yabancı ülkeleri gezmek falan. Hala da istiyorum. Şu an 12. Sınıf Bilişim bölümü okuyorum. Üniversite'de Bilgisayar Mühendisliği okumayı düşünüyorum

Polis ÖZEL HAREKAT.

Eski arabaları alıp güzelleştirmek ve değişik tarz yaratmak. Yurt dışında dükkanım olsun isterdim.

2 olarak da Nascar yarış pistlerinde olmak da iyi olurdu.

Benim küçükken hayalim arabalar üzerineydi. Bu 2 zaten Türkiye de pek mümkün değil

Tam olarak ne iş yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…