Hayalinizdeki meslek nedir?

1-1.5 sene sonra Makine Mühendisi olacağım inşallah, şu corona belası çıkmasaydı kalan mesleki alan stajlarımı da Mercedes-Benz Türk'te tamamlamayı düşünüyordum, neyse bakalım onu da illaki bir şekilde zaman bulup halledeceğiz. Yüksek lisans eğitimimi de mesleğe geçiş yapmadan; olursa ABD'de olmazsa da İTÜ/YTÜ gibi üniversitelerde tamamlamayı planlıyorum.

Korkunuz yok anlaşılan. Şahsen ben bir canın bana emanet edilmesini istemem.
Başka insanların kanından korkmuyor musunuz? Şahsen bir yerim kesilse kan fışkırsa tiksinmem, başka birinin parmağı kesilip kanasa bayılır gibi oluyorum.
Normalde mühendis olmayı düşünüyordum. Sonra Halit Yerebakan adında bir doktorun kalp bypass ameliyatı karşıma çıktı. İzleyeyim dedim. İlk bir içim garip oldu, sonra da baktım acayip heyecanlı sanki bir film izliyormuşum da sonunu merak ediyormuşum gibi oldum. Sonrasında birçok ameliyat videosu izledim ve çok zevk aldım. İnsanların iyileştikten sonraki mutluluğunu gördüm. Belki de biraz manyağım ama hoşuma gitti. Ben de kalp cerrahı olmaya karar verdim. Çalışacağım bakalım inşallah olurum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı