Hayalinizdeki sistem

İnsan elindekinin kıymetini maalesef bilmiyor. İstediği sistemi alır bir süre sonra üst modelleri çıkınca kendi bilgisayarından soğumaya başlar halbuki sahip olduğu bilgisayarla zaten istediği her şeyi rahatlıkla yapıyor. Örneğin ben bundan yaklaşık 8-9 ay önce 1050 Ti sistemim vardı, bir fırsatını buldum R5 3600 ve RTX 2060 sistem topladım ama şu anda üst modelleri gördükçe sistemimden soğuyorum halbuki her oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum. O yüzden elinizdekinin kıymetini bilin sizin beğenmediğiniz bilgisayarınız belki başkasının hayali olabiliyor.
1050 Ti ve 6700K'li bir sistemim var. Mesela Cyberpunk oynamak istiyorum ama oynayamıyorum. 240 hz bir monitörüm ve karşılayacak bilgisayar istiyorum. Ben elimdekiyle yetinmemiş mi oluyorum yani? Evet sen yetinmemiş olursun çünkü oynayabilirsin her istediğini ama herkesi aynı kefeye koymak ne kadar doğru?
3090 SLI manyak olurdu işlemci olarak da güçlü bir Ryzen Threadripper yakışır.
Ryzen Treadripper tekli çekirdekte kötü değil mi?

Attım bombayı;

Bu sistemi almayı planlıyorum.

Attım bombayı;
Sizinki normal bomba. Ben Çar Bombası'nı atıyorum:

İşlemci 2 adet.

Ekran kartı 4 adet.

Soğutucu 2 adet.

RAM 12 adet.

SATA SSD 10 adet.

Sizinki normal bomba. Ben çar bombası'nı atıyorum:

İşlemci 2 adet.

Ekran kartı 4 adet.

Soğutucu 2 adet.

RAM 12 adet.

SATA SSD 10 adet.

Bu da ekranı.

GTX 1650 Super ve R3 3100 var. Hayalimde ki sistem bu. RTX 3090 olsa ne yapacam ki? Gereksiz bence. Günümüz oyunları 1080p de oynatsın bana yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı