Hayallerimizi söyleyelim

GT 940M GPU'mun tamir edilmesi.
 
Ben bunu anlamıyorum herkes hayalini yazmış ama bunlar ulaşılamaz seviyede değiller bana göre hayal dediğimiz şey ulaşılamazın biraz altında olmalı. Öyle olmalı ki ulaştığında hayatın anlamını bulmuş gibi sevinmen lazım. En büyük hayal bana göre PC sahibi olmak veya istediği oyunu oynamak olmamalı. Bu ülkenin yarısı bunları ulaşılamaz sanıyor böyle olduğuna inanamıyorum. En büyük hayal kaçıkça olmalı Dünya'yı ırkçılıktan kurtaracağım demek olmalı. Bir araç alıp Dünya'yı gezmek gibi çılgın şeyler olmalı. Bunları görünce nedense üzülüyorum.
 
Dublex bir villa, garajımda GTR R35, Evimde RTX3090 ve R9 5950X işlemcili 128 GB RAM'li 8-10TB SSD'si olan 10Gbps internet bağlantılı bir PC ile Yanında Series X ve PS5'i bulunan 5 Adet monitör olan bir oyun odası, 8K televizyonlu 7.1 ses sistemli rahat koltuklu sinema odası, jakuzili banyo...
Daha sayayım mı olması imkansız hayalleri mi?
 
Hayalim yok hedeflerim var. Hedeflerim ise mutluluk falan değil, kariyer vb. şeyler dışında tek amacım -eğer evlenirsem tabii- şuan yaşadığım gibi bi' ortamda çocuk büyütmemek.
 
e15e6087a12669173eafb7c2bc50a6d8.jpg


Şöyle bir odaya sahip olmak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı