Hayat çok sıkıcı ve boş değil mi?

Bugünlerde çok sevdiğim büyüklerimin vefat haberini alıyorum. Mekanın cennet olsun canım amcam.

Türkiye'de yaşadığımız için sıkıcı ve boş. Amerika'da yaşasaydım hayattan zevk alabilirdim.

Vaktini sevdiğin dolu işlerle harcarsan hayattan keyif almaya başlarsın benim fikrim.

Dünya kocaman dostum çık gez. Baksana şuranın güzelliğine. Times Square. Böyle güzel yerleri görünce yaşama sevincim artıyor. Elbette ki bir gün bende gideceğim ve göreceğim için hayat sıkıcı boş değil.

İnsan hayattan niye sıkılır ki, sonuçta bu hayatta bir gün bitecek, biteceği için bol bol ibadet edip, hayatın tadını çıkarmaya bakıyorum, eğer çıkaramıyorsan da sevdiğin şeyleri yap, ilgi alanın olan bir şeyler bul.

Okul içten içe bu tekrarları tetikliyor, kafayı dolduruyor, evde dinlendiğin vakitin ibaret olduğu yarını düşünüyor olman. Seni kolay kolay anda bırakamıyor çünkü boş yere yoruyor. Bu yorgunluğu çekmekten abes bir pısırığa dönüşüyor insan. Hiç etik değil!

Türkiye'de yaşadığımız için sıkıcı ve boş. Amerika'da yaşasaydım hayattan zevk alabilirdim.
Amerikaya gitmek imkansız değil ve giden binlerce Türk var. Bunu hayalini kurarak ve bunun için çalışarak mutlu olabilirsiniz. Emin olun başarınca dünyanın en mutlu insanı siz olacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…