Hayat çok sıkıcı ve boş değil mi?

İnsan hayattan niye sıkılır ki, sonuçta bu hayatta bir gün bitecek, biteceği için bol bol ibadet edip, hayatın tadını çıkarmaya bakıyorum, eğer çıkaramıyorsan da sevdiğin şeyleri yap, ilgi alanın olan bir şeyler bul.

Arkadaşım yok. Tek yapacağım pek bir şey yok.

Evet sizce de değil mi? Bir şeyler ye, iç, onları at. Hayatta kalmak için bunu tekrarla. İğrenç değil mi? Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor. Bizler özgür değiliz ve olamayacağız. İntihar etmemem için bile sebep yok dostlar. Hayat çok sıkıcı, her şey boş geliyor. Sizin düşünceleriniz neler?
Hayata anlam kazandırmamız gerekiyor dostum,eğer sen monoton şeyler yapıyorsan bu hayatın sıkıcı olduğu anlamına gelmez. Sen sadece mutlu olduğun şeyi yap doğaya yürüyüşe çık,kamp yap, arkadaşlarınla gez,yeni dostlar ve arkadaşlar edin,ders çalış,spor dallarına yönel,bol bol kitap oku,resim çiz,yeni bir enstürman,dil öğren,yabancı insanlarla iletişim kur,film dizi izle böyle asırlar boyu yazı çıkar kısaca hayat sıkıcıysa o mutluluğu ve sevinci sen hayata kat.

Hayata anlam kazandırmamız gerekiyor dostum,eğer sen monoton şeyler yapıyorsan bu hayatın sıkıcı olduğu anlamına gelmez. Sen sadece mutlu olduğun şeyi yap doğaya yürüyüşe çık,kamp yap, arkadaşlarınla gez,yeni dostlar ve arkadaşlar edin,ders çalış,spor dallarına yönel,bol bol kitap oku,resim çiz,yeni bir enstürman,dil öğren,yabancı insanlarla iletişim kur,film dizi izle böyle asırlar boyu yazı çıkar kısaca hayat sıkıcıysa o mutluluğu ve sevinci sen hayata kat.
Arkadaşım yok ne yapabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı