Hayat çok sıkıcı ve boş değil mi?

Evet sizce de değil mi? Bir şeyler ye, iç, onları at. Hayatta kalmak için bunu tekrarla. İğrenç değil mi? Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor. Bizler özgür değiliz ve olamayacağız. İntihar etmemem için bile sebep yok dostlar. Hayat çok sıkıcı, her şey boş geliyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Bugünlerde çok sevdiğim büyüklerimin vefat haberini alıyorum. Mekanın cennet olsun canım amcam.

times-square.jpg

Dünya kocaman dostum çık gez. Baksana şuranın güzelliğine. Times Square. Böyle güzel yerleri görünce yaşama sevincim artıyor. Elbette ki bir gün bende gideceğim ve göreceğim için hayat sıkıcı boş değil.

İnsan hayattan niye sıkılır ki, sonuçta bu hayatta bir gün bitecek, biteceği için bol bol ibadet edip, hayatın tadını çıkarmaya bakıyorum, eğer çıkaramıyorsan da sevdiğin şeyleri yap, ilgi alanın olan bir şeyler bul.

Evet sizce de değil mi? Bir şeyler ye, iç, onları at. Hayatta kalmak için bunu tekrarla. İğrenç değil mi? Lanet olsun bütün bir nesil benzin pompalıyor. Bizler özgür değiliz ve olamayacağız. İntihar etmemem için bile sebep yok dostlar. Hayat çok sıkıcı, her şey boş geliyor. Sizin düşünceleriniz neler?
Okul içten içe bu tekrarları tetikliyor, kafayı dolduruyor, evde dinlendiğin vakitin ibaret olduğu yarını düşünüyor olman. Seni kolay kolay anda bırakamıyor çünkü boş yere yoruyor. Bu yorgunluğu çekmekten abes bir pısırığa dönüşüyor insan. Hiç etik değil!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı