Hayat çok sıkıcı ve boş değil mi?

Bence senin bir uğraşın yok, o yüzden boş olduğunu düşünüyorsun. Benim uğraşım var; bana boş değil.

İşe girip çalışabilirsiniz,internet üzerinden freelancer işler yapabilirsiniz yazılım(proglamlama dili)öğrenebilirsiniz.
Çalışamıyorum işte. Asperger sendromu var bende. Okulu da bıraktım bu yüzden.

Değil. Eskiler çok kötüydü. Eskilerde yaşamayı nefret ediyorum. Eskide ne oldu da bu kadar değerli oldu? Bir sürü teknoloji yoktu. Ot gibi ama mutlu yaşamaktansa her şeyin farkında ve mutsuz yaşamayı tercih ederim. Hayatı kendimize dar edenler gene biziz. Geçmiş geçmişte kaldı deyip ileri doğru bakmak lazım.

17 hocam.

Nihilizme yakınım ben.
Düşünce tarzınıza bir yardımım dokunamaz. Ama hayat boş ve anlamsız değildir. Öyle olsa idi insanlar bunca mucade vermezdi. Dediğim gibi felsefî akımdan ziyade hayattan tad alamama gibi bir durumdaysaniz uzmanindan yardım isteyin.

Bu hayatta mutlu olmaya çalışmıyorsan bu hayat anlamlı gelmez. Hayat mutluluk içerir. Hayatın kuralı bu mutlu olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…