Hayat eskisi gibi zevk vermiyor

628029

Decapat
Katılım
13 Şubat 2023
Mesajlar
819
Çözümler
4
Sürekli aynı şeyler. 8'de kalk 8.15'te okula git 15.40'da evde ol vakit geçi 23.00'da yat ve yine aynı şeyler. Ailene anlattım ne yapmak istiyorsun dediler. Ne yapmam gerektiğini kendim de bilmiyorum hayat çok sıkıcı geçiyor.
 
Sürekli aynı şeyler. 8'de kalk 8.15'te okula git 15.40'da evde ol vakit geçi 23.00'da yat ve yine aynı şeyler. Ailene anlattım ne yapmak istiyorsun dediler. Ne yapmam gerektiğini kendim de bilmiyorum hayat çok sıkıcı geçiyor.
1 aydır aynısını düşünüyorum

Son günlerde psikolojim darma dağın oldu o iğrenç katilin 2 tane masum kıza yaptıklarını gördükten sonra daha çok bunalıma girdim artık hiç bir şey zevk vermiyor yarın denemem var test çözerken aklıma yine bunlar geldi hayatın ne kadar sıkıcı olduğunu söyledim kendi kendime biraz kafa dağıtayım dedim karşıma bu konu geldi böyle tesadüf olamaz
 
Son düzenleme:
Okuluna daha çok önem ver dostum bende bir aralar bu boşluğa düştüm sonra okulu bıraktım 10 12saati bulan işlerde bir yıl çalıştım bazı günler mobing yüzünden herkesten habersiz odama çekilip ağlıyordum zar zor bir şekilde işten ayrıldım ailemi ikna edip sonra kendi başıma ders çalışmaya başladım. Öncelikle yaşadığın hayatın şu anda değerini bil ve i öncelikli olarak okulundaki işleri yap ve asla kendini boşluğa düşürme arkadaşlar edin kitaplar oku flimler izle şarkılar dinle eğlencene bak kısaca dostum gün gelir bir gün tuvalette ne yapmak istediğini bulursun bu yaşlarda akışına bırakmak lazım bu kadar düşünmene gerek yok fazla düşünmek insana kafayı yedirtir. Hasret kaldı bende o arkadaşlıklar o öğretmenler ailemin beni okula gittiğim zamanlar ilgi göstermesi eğer bunları yaşıyorsan mutlu olmalısın ve fazla düşünmemelisin.
 
1 aydır aynısını düşünüyorum.

Son günlerde psikolojim darma dağın oldu o iğrenç katilin 2 tane masum kıza yaptıklarını gördükten sonra daha çok bunalıma girdim artık hiçbir şey zevk vermiyor yarın denemem var test çözerken aklıma yine bunlar geldi hayatın ne kadar sıkıcı olduğunu söyledim kendi kendime biraz kafa dağıtayım dedim karşıma bu konu geldi böyle tesadüf olamaz.

Ülkenin ekonomik durumu yaşanan olaylar zor geliyor cidden bana gece tek başıma dışarı çıkmak iyi geldi kulaklığımı takıp 2 3 saat boyunca gezip şarkı dinliyorum denemeni tavsiye ederim.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı