Hayat keyif vermiyor ve sarmıyor

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, biraz sohbet edelim dedim ve bir yandan da bir kıza aşık oldum. Her gün görüyorum onu ama bugün biraz sohbetim oldu güzeldi gayet Instagram filan alamadım. Bugün aradım biraz buladım ne yapacağım bilmiyorum tam normalde asosyalim ama kolay sosyalleşirim onun dışında hayat çok sıkıcı dostlar. Hiçbir şey sarmıyor hiçbir şey keyif vermiyor, oyunlar bile artık büyüdük mü ondan mı yoksa hayat mı artık sıkıcı. Bir de babamın vefatından sonra hayattan da çok soğudum. 4 ay oldu neredeyse babamın rahmetli olması böyle işte.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle başın sağ olsun, aynı şekil bende de pek çok tanıdığım arkadaşım var fakat fena şekilde yalnız hissediyorum hiç aşıkta olmadım maalesef o duyguyu da bilmiyorum henüz. Oyunlarda arada çok eğlenceli geliyor.

Etrafımdaki arkadaşlarım hepsinin sevdiği kız var zaten doğru dürüst arkadaşlarım yok hayat keyif vermiyor liseye geçince daha yeni yeni kızlarla konuşmaya başlamıştım 2 sene önce ilkokul - ortaokul hiç konuşmadım muhabbettim olmadı kaderlerimiz aynı dadaşım.

Başın sağ olsun. Eskiden kötü bir bilgisayarım vardı şimdi iyi bir bilgisayarım var 2015-2018 arası hayatım 50 kat daha güzeldi. Eskiden kötü bir bilgisayarım olmasına rağmen oyunlardan daha çok zevk alıyordum, şimdi pek oynayacak oyun bile bulamıyorum.

Başınız sağ olsun. Bende OKB hastası olarak hayattan keyif alamıyorum ve çok yoruldum...

Allah sağlık rahat versin hocam inşallah cidden hayat artık keyif vermiyorum ve bir yandan bir kıza tutuldum çok kötü hiç sevmediğim bir alışkanlık hiç olmazdı ama ben unutmaya çalışsamda kalpım unutmuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.

Hocam kaç yaşındasınız?

Başınız sağ olsun. Bende OKB hastası olarak hayattan keyif alamıyorum ve çok yoruldum...

Aynı kaderi paylaşıyoruz. Bende aynı hastalığa sahibim, hatta tekrar emin olmak için az önce bir test yaptım beklediğim gibi yüksek bir OKB sonucu aldım. OKB sayesinde hata yapmaktan kaçındım ve keşke dememek için her zaman her durumda elimden gelen her şeyi yaptım. Bu bakımdan OKB bazen gerçekten iyi şeyler yapabilmemi sağlasa da hayatta ne zaman hata yapsam asla o hatadan kurtulamıyorum. Özellikle geceleri yataktayken inanılmaz bir şekilde nüks ediyor. Mevcut hayatımdaki büyük küçük başarılarım ile bu hastalığı ciddi oranda bastırabiliyorum fakat yine de kurtulamıyorum. OKB insanı sürekli geçmiş hataları ile yüzleştiren bir hastalık. Allah kurtarsın hocam. En azından bende durum böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…