Hayat keyif vermiyor ve sarmıyor

Çalışıyor musunuz hocam okuyor musunuz?

Çalışıyorum.

Yaşınız kaç bilmiyorum eğer 15'ten büyükseniz ve benim gibiyseniz 20 yaşına kadar sürecektir (şu an 20 yaşındayım) belki birkaç yıl daha sürer.

Ben 15 yaşından beri hayattan keyif alamıyorum çünkü 14 yaşında bir kızdan hoşlanmıştım koca bir yıl içinde 1 cümle bile bir birimiz ile kuramadık onun pişmanlığı var biraz.

Biraz kurtuluyor gibiyim kendinize uğraşlar edinin.
Spor olarak = calestenic veya Muay Thai Kick boks vs.

Eğitim olarak = yabancı dil illa İngilizce olacak diye bir zorunluluk yok. Benim hoşuma İspanyolca gidiyor İspanyolca öğrenmeyi düşünüyorum.

Hobi olarak = bisiklet sürmek, fotoğraf çizmek, ahşap oyma,

Gibi şeyler edinin benim gibi biraz daha iyiye gidebilirsiniz.

Hocam bende de sinirlendiğim zaman birini yok edesim geliyor ama böyle bireysel değil o kişiyle alakalı çoğu şeye zarar veresim geliyor bu sizce obk ile alakalı mı yoksa başka bir şey mi?

Ben kıza direk utanıyorum bir şey söyleme Instagram bile istemeye utandım çekingenim biraz hocam :/

Ben kıza direk utanıyorum bir şey söyleme Instagram bile istemeye utandım çekingenim biraz hocam :/
Hocam kızı nerede gördünüz? İstersen farklı konu aç "Erkekler Soruyor" kategorisinde yardımcı olabilirim.

Hocam bende de sinirlendiğim zaman birini yok edesim geliyor

O adrenalin oluyor. Ya savaş ya da kaç modu. Bu sırada elin ayağın titriyor ve iyi dövüşmeyi de biliyorsan seni durdurabilecek bir şey yok anlık kabib performansı dahi verebilecek potansiyele ulaşırsın tehlikeli bir şey. Kendini savunman açısından büyük bir avantaj adrenalin patlaması da deniyor.

O adrenalin oluyor. Ya savaş ya da kaç modu. Bu sırada elin ayağın titriyor ve iyi dövüşmeyi de biliyorsan seni durdurabilecek bir şey yok anlık kabib performansı dahi verebilecek potansiyele ulaşırsın tehlikeli bir şey. Kendini savunman açısından büyük bir avantaj adrenalin patlaması da deniyor.
Hocam benimki ebedi sürüyor desem yeridir. Bir kaç kere intikam aldığım oldu alsam bile rahatlıyorum ama sonradan pişman oluyorum başka zaman aklıma geliyor iyi yaptım falan diyorum. bilmiyorum yani.

Hocam kızı bir kahve içmeye davet et. Ne kadar çok özgüvenin yoksa bile zorla kendini. Ama reddederse de üzülme dünyadaki tek kız o değil.

Doğru diyorsun hocam ama şimdiki kızlar maalesef böyle eli düzgün erkek sevmiyorlar gidip keko, onlara küfür eden dalga geçen döven erkeklerden hoşlanıyor ve sonuda ölümle bitiyor ama şansımı deneyeceğim belki kabul ederse artık ama etmeyecek gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı