Hayat nasıl gidiyor?

564300

Hectopat
Bende berbat ötesi. Tam 5 saattir verimli bir şekilde felsefe çalışıyordum ama hiçbir şey anlamadığımı fark ettim.
Çok sıkıldım oyun oynayacagım.
Vazgeçtim en iyisi bu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Gayet güzel geçiyor. Ders çalışıyorum, okula gidiyorum, eve dönüyorum,, oyun oynuyorum. Benim için hoş bir döngüyü devam ettiriyorum
Felsefe ezber isteyen bir ders değil miydi? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?

Mükemmel gidiyor, saat gece 12'den sabah 6'ya kadar araştırma yapıp şu saate kadar da kod yazdım, hala yazıyorum. Beynimde kalıcı hasar oluşmasına az kaldı

Kötü gidiyor okulu bıraktım kod adım 000 0 arkadaş 0 aktivite 0 uğraş evde boş boş oturuyorum bir işe girip çalışmıyorum da.

Kötü gidiyor. Okul, sınavlar, dersler, sosyal hayat derken düzen yok. Depresyonda gibiyim.

No friends.
No bitches.
No will to live.

Uyan, çalış, spora git, biraz pcde takıl, uyu, haftanın 5.5 günü bu döngüde ilerliyor ve haftasonları ona rağmen sıkılıyorum. Haftalık programımda en eğlendiğim zaman olması gerekirken pisokolojik savaş veriyorum.

Eskisi gibi değil, yaşlandıkça ülke de kötü yola biz de mutsuz yola doğru gidiyoruz. (Siyasi amaç yoktur)

Kötü be. YDS için bir sürü kelime öğrenmiştim hepsini unutmuşum moralim bozuldu. Sosyallik desen sıfır. Kimseyle muhabbete girmiyorum girmek istemiyorum, sadece soru sorarlarsa cevap veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…