Hayat nasıl gidiyor?

Berbat gidiyor.

14K maaş alıyorum, her ay 1K eksideyim ne borç (35k) bitiyor ne ihtiyaçlar. 3 çocuk var.
Evden işe, işten eve. Haftada fırsat bulursam 1-2 saat PC başına geçebiliyorum. RDR2'yi aldım (ilk defa oyuna para verdim) 3 haftadır toplasan 2 saat oynadım. Dark Souls 3'ü bitiremedim bir türlü.
Hayattan gram zevk almamaya başladım.
Haftaya ev sahibini aramam gerek %50 zamma ikna edersem ne ala. Gerçi %75 zamma da razıyım yeter ki %125 yapmasın.🥺 (%150'e istese kiracı bulur)
İş yerinde terfi bekliyorum ama fazla yüksek zam alınmaması için zamlardan (ocaktan) sonraya sarkıtıldı.
İşler yoğun, evde dinlenmeye, oyun oynamaya, kendime vakit ayırmaya zamanım yok.

Açıkçası biraz iyi. Değişik işletim sistemleri kullanıp deneyim kazanmaya çalışıyorum. Bilgisayarımda denemediğim işletim sitemi kalmadı (Windows 11 hariç). Umalım da daha güzel günlerimiz olsun. Ayrıca yeni yılınızın güzel geçmesini diliyorum.

Beni bıraktı gidiyor. Nötr bir çizgi düşünün üstü iyi, altı kötü. Şu an çizginin altında ama çizgiye de hafif yakın. Çabalarsam çizginin iyi kısmına geçer. Lakin hevesim yok.

Çok iyi değil. Üniversiteye yerleştim arkadaş bulamadım. Yemin ediyorum 20 yıllık hayatımda ilk defa bu kadar yalnızım. Daha öncesinde okul dönemlerinde hep arkadaşlarım olurdu bi üniversitede kimseyi bulamadım. Okulu da beğenemedim zaten. Belki bu sene ya da seneye bir daha üniversite sınavına girerim. Hayattan hevesim de yok gayret etsem hayatımı düzene sokabilecek imkanlarım da var ama en ufak bir dürtü yok içimde. Bi spora başlasam ne bileyim boş zamanlarımda dizi, film izlemek yerine herhangi bir yönümü geliştirmeye çalışsam yapabilirim ama dediğim gibi en ufak bir istek, arzu yok. İntihar falan düşünmüyorum ama bazen ulan şu araba çarpsa ne bileyim ayağım kaysa da yüksekten düşsem hissi oluşuyor. Biraz daha devam etsin bakalım hayat belki iyiye döndürebilirim.

Bende berbat ötesi. Tam 5 saattir verimli bir şekilde felsefe çalışıyordum ama hiçbir şey anlamadığımı fark ettim.
Çok sıkıldım oyun oynayacagım.
Vazgeçtim en iyisi bu.

Eki Görüntüle 1614189

Sınavlar olmasa tüm hayatımı bilgisayarla oyunla geçirsem mükemmel sınavlara yine hiç çalışmadım bugün Almanca vardı idare eder bakalım ilk sınav iyiydi umarım 2.de iyi kısaca benim için sınavlar iyise hayat iyi kötüyse leş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı