Hayat nasıl gidiyor?

Berbat gidiyor.

14K maaş alıyorum, her ay 1K eksideyim ne borç (35k) bitiyor ne ihtiyaçlar. 3 çocuk var.
Evden işe, işten eve. Haftada fırsat bulursam 1-2 saat PC başına geçebiliyorum. RDR2'yi aldım (ilk defa oyuna para verdim) 3 haftadır toplasan 2 saat oynadım. Dark Souls 3'ü bitiremedim bir türlü.
Hayattan gram zevk almamaya başladım.
Haftaya ev sahibini aramam gerek %50 zamma ikna edersem ne ala. Gerçi %75 zamma da razıyım yeter ki %125 yapmasın.🥺 (%150'e istese kiracı bulur)
İş yerinde terfi bekliyorum ama fazla yüksek zam alınmaması için zamlardan (ocaktan) sonraya sarkıtıldı.
İşler yoğun, evde dinlenmeye, oyun oynamaya, kendime vakit ayırmaya zamanım yok.
Özel değilse ne iş yapıyorsunuz?

Finallerime 29 gün kaldı, kendimi kaç haftadır ders çalışmaya zorluyorum ama yapamıyorum.

Haftaya stresli birkaç görüşmem var. Onları düşünmekten başka bir şeye odaklanamıyorum.

Üstüne üstlük kaldığım evden taşınmam gerekiyor, hem de sınavlarımın tam ortasında. Yeni evin sorunları da şimdiden başladı bile.

İşin kısası bir an önce aklımı başıma alıp, 5-6 hafta dişimi sıkarsam hayatım yoluna girebilir. Ama başaramıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı