Daha fazla
Bozuk Toros gibi, itekleye itekleye götürmeye çalışıyorum.
Ben yazdığım gibi aşırı sıkıldım sıkıntıdan ölüyorum.Vallahi ne yapayım hacım işte öyle doğum günümü bekliyorum. Sen nabıyon iyi misin?
Tüh ya o da kötüymüş.Bozuk Toros gibi, itekleye itekleye götürmeye çalışıyorum.
Bitirdiğiniz oyunlar şahane hocam. Maalesef bizde de durum aynı, oyunlar bir hayli pahalandı.
Normali bu değil mi zaten?Her şey ateş pahası. Bir kilo et RDR 2'den pahalı.![]()
Ben hayattan nefret ediyorum gerek aile baskısı dersler ulan tatile etüt konulur mu?!!! Ara tatile bizim okulda etüt koyan müdürün Allah belasını versin amin. Gelmez olaydım bu okula.ne kadar zor olsada bir şekilde gidiyor iyi reis senin hayat nasıl
Normali bu değil mi zaten?
Ben hayattan nefret ediyorum gerek aile baskısı dersler ulan ara tatile etüt konulur mu?!!! Ara tatile bizim okulda etüt koyan müdürün Allah belasını versin amin. Gelmez olaydım bu okula.
17 Mart hocam, estağfurullah hocam ne demek düşünmeniz yeterli gerek yok sağ olun.
Ah ah sevinemiyorum ki tek seçenek üzülmek.kanka nefret edicek kadar üzülecek sorunlar değil bunlar üzülmenin bir anlamı yok ben öyle yapmaya başladım üzülmek birşeyi değiştirmiyor sadece kendine zarar veriyorsun
Benim de 27 Ekim hocam 7 ay 17 gün fark varBenim de 10 Mart hocam 7 gün fark var![]()
Ah ah sevinemiyorum ki tek seçenek üzülmek.
Benim de 27 Ekim hocam 7 ay 17 gün fark var(yılın sonlarında doğmak kadar kötü bir şey yok)
Ama sınıfın ay olarak en küçüğü oluyorsunHocam zaten ne zaman doğarsan doğ 365 gün bekliyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.