Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 4 Mayıs 2020 #1 Merhabalar, hayat nasıl gidiyor? Oruçun bitmesine 2 hafta 4 gün kaldı. Neler yapıyorsunuz evde?
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 4 Mayıs 2020 #2 Canlı derslere katılmak ve internette gezinmek haricinde bir şey yaptığım yok. Çok sıkıcı.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 4 Mayıs 2020 #3 244012 dedi: Canlı derslere katılmak ve internette gezinmek haricinde bir şey yaptığım yok. Çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Oyun falan indir oyna, işe yarar belki.
244012 dedi: Canlı derslere katılmak ve internette gezinmek haricinde bir şey yaptığım yok. Çok sıkıcı. Genişletmek için tıkla... Oyun falan indir oyna, işe yarar belki.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 4 Mayıs 2020 #4 Webcam kullanan insan dedi: Oyun falan indir oyna, işe yarar belki. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacak bir cihazım yok. Telefonum da kaldırmıyor.
Webcam kullanan insan dedi: Oyun falan indir oyna, işe yarar belki. Genişletmek için tıkla... Oyun oynayacak bir cihazım yok. Telefonum da kaldırmıyor.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Mayıs 2020 #5 Webcam kullanan insan dedi: Merhabalar, hayat nasıl gidiyor? Oruçun bitmesine 2 hafta 4 gün kaldı. Neler yapıyorsunuz evde? Genişletmek için tıkla... Eba tv. Stephen king. Deathnote. Buraya girmek . Oruç. Gitara başlamaya çalışma. Zoom dersleri. Sanırım iyi gidiyor ama arkadaşlarımı özledim .
Webcam kullanan insan dedi: Merhabalar, hayat nasıl gidiyor? Oruçun bitmesine 2 hafta 4 gün kaldı. Neler yapıyorsunuz evde? Genişletmek için tıkla... Eba tv. Stephen king. Deathnote. Buraya girmek . Oruç. Gitara başlamaya çalışma. Zoom dersleri. Sanırım iyi gidiyor ama arkadaşlarımı özledim .
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 4 Mayıs 2020 #6 Allah'a şükür, karantina da sıkılmam haricinde iyiyim.
Kauss Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 417 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2020 #7 Çok şükür iyi gidiyor. Karantina ile ilgili bir sıkıntım yok. Arada bir sadece köpeği götürüyorum o kadar. Hepimiz sıkıla sıkıla atlatacağız.
Çok şükür iyi gidiyor. Karantina ile ilgili bir sıkıntım yok. Arada bir sadece köpeği götürüyorum o kadar. Hepimiz sıkıla sıkıla atlatacağız.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 4 Mayıs 2020 #8 244012 dedi: Oyun oynayacak bir cihazım yok. Telefonum da kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Aga be geçmiş olsun AB7SS dedi: Allah'a şükür, karantina da sıkılmam haricinde iyiyim. Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin Kauss dedi: Çok şükür iyi gidiyor. Karantina ile ilgili bir sıkıntım yok. Arada bir sadece köpeği götürüyorum o kadar. Hepimiz sıkıla sıkıla atlatacağız. Genişletmek için tıkla... Aynen inşallah
244012 dedi: Oyun oynayacak bir cihazım yok. Telefonum da kaldırmıyor. Genişletmek için tıkla... Aga be geçmiş olsun AB7SS dedi: Allah'a şükür, karantina da sıkılmam haricinde iyiyim. Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin Kauss dedi: Çok şükür iyi gidiyor. Karantina ile ilgili bir sıkıntım yok. Arada bir sadece köpeği götürüyorum o kadar. Hepimiz sıkıla sıkıla atlatacağız. Genişletmek için tıkla... Aynen inşallah
Adam Harris Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 8 4 Mayıs 2020 #9 Oturdum karantinanın bitmesini bekliyorum.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.659 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 4 Mayıs 2020 #10 Hocam yaptığım tek şey ders çalışmak. Onun haricinde sosyalde surf yapmak diyebilirim.