Kararsızlık Nasıl Aşılır?

Herkesin biraz da olsa disleksisi var lakin anlatılmak istenilen burada eylem ve davranış

eylemsel bozukluk davranışsal bozukluk :

Tavuk dönerde hepsinden olsun dersin biri senden çıkar cebinden 100 TL bana ver dediğinde hayır diyorsan sorun yok ama evet diyorsan işte o zaman

Cezai ehliyet meselesi devreye girer cebinde yüz TL taşıyamazsın

İşte şimdi insanlar da cezai ehliyet olmadığı için ceplerinde de 100 TL taşıdığı için bundan da tasarruf hakkı olduğu için onların gerçekliği senin de gerçekliğin oluyor.

Haliyle onların salaklığını ve saçmalığını yapmazsan aykırıysan da problemli olmuş oluyorsun.
Hocam ben hayır diyebiliyorum şükür onda sorunum yok, liseye geçtiğimde 9. sınıfta bu türlerle çok karşılaştım bana kalemini ver bana silgini ver borç versene falan falan zorba kişilere hayır diye diye alıştım 10. sınıfta demiyor kimse yani dediğiniz bende olmuyor :D

Hocam ben hayır diyebiliyorum şükür onda sorunum yok, liseye geçtiğimde 9. sınıfta bu türlerle çok karşılaştım bana kalemini ver bana silgini ver borç versene falan falan zorba kişilere hayır diye diye alıştım 10. sınıfta demiyor kimse yani dediğiniz bende olmuyor :D

İki video izleyince hangisini izleyeyim diye kararsız kalmaya kararsız kalmak denmiyor yani 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı