Hayat üzerine herhangi bir tavsiyeniz var mı?

Geçmiş çöplüktür, aldırma. Sana kim nasıl davranırsa öyle davran. Önce kendini sev, sana verilen sevgi kadar sevgi ver. Bağnazlık yapma, bilgiye açık öğrenmeye hazır ol. Mütevazi ol, egoist asla olma. Beyefendi ve kibar ol. Tabii sana biri tehtit oluşturursa kabuğundan çıkıp kendini ölene kadar savun. Başın dik yaşa, başın dik öl.
 
Zamanını iyi değerlendir ve başkasının istediği hayatı değil, kendi istediğin hayatı yaşa. Bugün vakit yavaş geçiyor gibi gelse de, genel olarak zaman çok hızlı geçiyor. Bugün yapma imkanın olan şeyleri yarına ertelersen pişmanlık duyarsın.
 
41 senedir benim hayat mottom ve henüz hicbir dezavantajini görmedim :)

chrome_dhlFRcU6YM.jpg
 
Gerçekler insanların duygularından daha önemlidir. Karşındaki baban bile olsa onun yanlışını demekten kaçınmayın. Kaçınırsanız eninde sonunda o kimsenin yaptığı yanlış yüzünden sizin başınız ağrıyacaktır.

Duygularınızı benim gibi köreltmeyin. İçinize ata ata kendinizi yıpratırsınız. Denendi ve onaylandı.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Ne demiş ünlü düşünür Diyar Pala
''Hayat boştur, pompala coştur."
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı