Hayat yormaya başladı

Hocam haklısınız, ama son kısım bir tık yanlış geldi bana, o yüzden dedim kendini geliştirmek önemli elektrik elektronik mühendisliği mezunuda olsa okuduğu süreç boyunca iş sahasında olmadığı sürece 4 senenin sonunda elinde bir kağıt parçası hariç hiçbir şey olmayacak, sınavı kaybetmek konusu ise aile yapısını vs bilemeyiz; belli ki dostumuzda üniversite okumak istiyor bu biraz kişiye bağlı.

Hocam işin kötü yanı annem ve babam bir şey yapamadığımı görünce özellikle annem küfür vs etti. Çok canımı sıktı bu durum kendimi bir "hiç" gibi hissediyorum.

Hocam bu durumdan bir şeyler

Hocam işin kötü yanı annem ve babam bir şey yapamadığımı görünce özellikle annem küfür vs etti. Çok canımı sıktı bu durum kendimi bir "hiç" gibi hissediyorum.

Yapabildiğinizi kanıtlayana kadar kurtulamazsınız belki biraz daha sakinleşirler zamanla ama temelde sorununuz aynı olur.

AAA ne tesadüf bende istiyordum. Ama tembellik yapmak daha çok hoşuma gidiyordu. Aileme söz verdim mezuna kalıp başaracağım diye. Onları hüsrana uğrattım. Bana bu şansı 100 kere daha verseniz ben yine teperim. Benim gibi ders çalışmadın. Her ay "YKS yetişir mi, kalan zamanda şu kadar net yapabilir miyim?" gibi konular açtın. Bir sene daha zamanına yazık edip kendini kandırma ve ailenin sözünü dinleyip iş bul.

Hocam yalnız ben gercekten okumak istiyorum. Dikkat dağınıklığı yaşıyorum sürekli. Sanki üstümde baskı varmış gibi hissediyorum.

Büyüyorsun brom bazen dünyayı yönetiyormuş gibide hissedeceksin, önemli olan krizi fırsata çevirmek, o yüzden diyorum madem hiç gibi hissediyorsunuz; o zaman hiç olmayın. Kafanızı toparlayıp Korece'ye devam edin, böylece hiç değil korece bilen biri olun.

Hocam yalnız ben gercekten okumak istiyorum. Dikkat dağınıklığı yaşıyorum sürükle. Sanki üstümde baskı varmış gibi hissediyorum.

Baskı herkeste var hocam güzel bir üniversite hayali var ucunda. Dikkat dağınıklığı konusundada araştırma yapabilirsiniz büyük ihtimal sonu psikoloğa gider ama denemeye değer.

Büyüyorsun brom bazen dünyayı yönetiyormuş gibide hissedeceksin, önemli olan krizi fırsata çevirmek, o yüzden diyorum madem hiç gibi hissediyorsunuz; o zaman hiç olmayın. Kafanızı toparlayıp Korece'ye devam edin, böylece hiç değil korece bilen biri olun.

Hocam zaten koreceyi Kore'ye gitmek için öğreniyorum.

Hocam zaten koreceyi Kore'ye gitmek için öğreniyorum.

Anladım, umarım istediğiniz olur gidersiniz ve bu azimle gidecek gibi bir izlenim sezdim, halen pes etmediniz baskıya rağmen çözüm arıyorsunuz. Ders konusuna gelirsek sorun tespiti yapmaya çalışın. Genelde çalışma kısmında sıkıntı oluyor, yanlış çalışma sistemleri, saçma programlar, stresten dolayı çabuk sıkılıyordum ben derslerden doğru sistemimi bulana kadar, bu kişiden kişiye göre değişiyor tabii.

Anladım, umarım istediğiniz olur gidersiniz ve bu azimle gidecek gibi bir izlenim sezdim, halen pes etmediniz baskıya rağmen çözüm arıyorsunuz. Ders konusuna gelirsek sorun tespiti yapmaya çalışın. Genelde çalışma kısmında sıkıntı oluyor, yanlış çalışma sistemleri, saçma programlar, stresten dolayı çabuk sıkılıyordum ben derslerden doğru sistemimi bulana kadar, bu kişiden kişiye göre değişiyor tabii.
Sağolun hocam diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Korece çalışmaya devam edeceğim pes etmeyeceğim 💪

Technopat Haberler

Geri
Yukarı