Hayat yormaya başladı

Seni görüyorum.

Sağ olun hocam diğer arkadaşlarada teşekkür ederim. Korece çalışmaya devam edeceğim pes etmeyeceğim

Başarılar dilerim, unutma hayatında dönem dönem bu hatta daha bundan daha kötü hissettiğin dönemleri olacak, ancak hiçbir şey ömür boyu devam etmiyor.

Hocam bu sefer gerçekten karar verdim sıkı bir şekilde korece çalışacağım.

Hocam bugün korece sınavı yaptı Kore'li komşum başarısız oldum. 20 soru sordu hiçbirini yapamadım.

Bir haftada ne öğrenmeni beklemiş de sınav yapıyor ashhasdhaa. Bırak biraz zaman tanı 2-3 ay geçsin iyice dile alış. Yabancılarla konuşarak da pekiştir iyice sonra sınav yapsın sana.

Üniversite sınavı hayatın sonu değil. Çok üst düzey bir öğrenci değilsen üniversite okumak seni kurtarmayacak. Mezun olduktan sonra firmalar sana kucak açıp 30-40 k para vermeyecekler. Ve hiçbir şey için ne erken ne de geç kalmış değilsin. Mezun senende evde çok göze batmamak adına bir işe başlayıp çalışmanı öneririm. Ailenin baskısını biraz azaltır. Bu sırada YKS'ye de hazırlanmalısın olduğu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…