468409
Hectopat
Daha fazla
Hem var hem yok.
Merhaba, hayata dair ümitleriniz var mı? Benim artık hiçbir şekilde ümidim kalmadı. Ümidiniz varsa neye dair var? Neye tutunuyorsunuz? Söyler misiniz?
gençliğimiz gidiyor zaman karşı umudum yok ama daha mutlu bir hayata umudum hep varVar kardeşim, bundan 3 yıl öncesine kadar kendi halinde biriydim her türlü şeye pozitif bakardım sonra hayatıma bir kadın girdi mutlu oldum hatta aşık oldum başka açılardan bakmaya başladım çok güzel günlerim geçti bunlar olurken sınavlar geldi geçti insanlar geldi geçti terk edilme duygusunu tattım maddi manevi bir sürü değişim oldu şuan ise yalnız başıma mücadele edip iş okul üstüne kaygıları olan 21 yaşında bir gencim ümidim ise daha mutlu olabileceğim bir hayat çizmek kendime çünkü hayat bu bazen olmaz sıfıra sıfırdan eksilere inersin ama umudunu yitirmemelisin ne konuda olursan olsun
+1 ben daha en basit olan hayalim olan oyuncu bilgisayarı alamadım. Hayallerin gerçekleşmesi için sadece çalışmak olmaz mentali yüksek bir ailede doğacan ve imkanın olacak mesela çok iyi bir üniversite kazandın gidecek paran yok her şey boşa gitti.Merhaba, hayata dair ümitleriniz var mı? Benim artık hiçbir şekilde ümidim kalmadı. ümidiniz varsa neye dair var? Neye tutunuyorsunuz? Söyler misiniz?
Merhaba, hayata dair ümitleriniz var mı? Benim artık hiçbir şekilde ümidim kalmadı. ümidiniz varsa neye dair var? Neye tutunuyorsunuz? Söyler misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.