Hayata dair ümidiniz var mı?

Merhaba, hayata dair ümitleriniz var mı? Benim artık hiçbir şekilde ümidim kalmadı. Ümidiniz varsa neye dair var? Neye tutunuyorsunuz? Söyler misiniz?

Var herhangi iyi bir mühendislik kazanıp hayatımı bu şekilde devam ettirmek istiyorum bunun ile güzel paralar kazanıp ticarete vb şeylere atılıp kendimi iyi bir duruma getirmek istiyorum. Diğer alternatifim ise idolum Allamenin yolundan gitmek bu 2.planım şuandan başladım söz yazmaya baktık olmuyor 2.planı devreye sokmayı planlıyorum.

'Çıkmayan candan ümit kesilmez.'
Neden umutlarım tükensin ki? Hâlâ hayattaysam istediğim şeyleri başarmak için her şeyi yapabilecek potansiyeli barındırırım. Ne kadarını yapabilirim orası ayrı ama yatmaktansa "denedim" demeyi yeğlerim. Başlamak bitirmenin yarısıdır.

Var kardeşim, bundan 3 yıl öncesine kadar kendi halinde biriydim her türlü şeye pozitif bakardım sonra hayatıma bir kadın girdi mutlu oldum hatta aşık oldum başka açılardan bakmaya başladım çok güzel günlerim geçti bunlar olurken sınavlar geldi geçti insanlar geldi geçti terk edilme duygusunu tattım maddi manevi bir sürü değişim oldu şuan ise yalnız başıma mücadele edip iş okul üstüne kaygıları olan 21 yaşında bir gencim ümidim ise daha mutlu olabileceğim bir hayat çizmek kendime çünkü hayat bu bazen olmaz sıfıra sıfırdan eksilere inersin ama umudunu yitirmemelisin ne konuda olursan olsun
gençliğimiz gidiyor zaman karşı umudum yok ama daha mutlu bir hayata umudum hep var

Allah'tan ümit kesilmez dostum.Herkes kendi zamanına göre yaşar.Şuan hayatından memnun olmayabilirsin ama 10 sene sonra belki bu durumlarına güleceksin.Gelip geçici dünya hayatı için içini karartmaya,üzülmeye gerek yok.Allah imandan ayırmasın.İnsallah

Merhaba, hayata dair ümitleriniz var mı? Benim artık hiçbir şekilde ümidim kalmadı. ümidiniz varsa neye dair var? Neye tutunuyorsunuz? Söyler misiniz?
+1 ben daha en basit olan hayalim olan oyuncu bilgisayarı alamadım. Hayallerin gerçekleşmesi için sadece çalışmak olmaz mentali yüksek bir ailede doğacan ve imkanın olacak mesela çok iyi bir üniversite kazandın gidecek paran yok her şey boşa gitti.

Merhaba, hayata dair ümitleriniz var mı? Benim artık hiçbir şekilde ümidim kalmadı. ümidiniz varsa neye dair var? Neye tutunuyorsunuz? Söyler misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayatla ilgili sorulara standart cevabım 😒

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı