Hayatı düzene sokma

Yer
Bakü
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, hayatımı düzene sokmak istiyorum. Ne yapıyorsam da başarısız oluyorum. Kendime günlük program kuruyorum, gün bitmemiş bırakıyorum. İnançlı biriyim ve inancımı gerekliliklerinin birçoğunu yapıyorum. Hayatıma düzen getirmek için tavsiyeleriniz varsa, lütfen fikirlerinizi belirtin. Önceden teşekkürler.

Düzene girmek istiyorsanız size tavsiyem spora başlayın, haftada 4 gün aynı saatte boş olduğunuz günlerde spora gidin, spor yaparken gelişmek için uykunuzu çok iyi almanız gerekiyor bu yüzden yapabiliyorsanız 11-7 arası uyumaya çalışın. Gün içinde fazlaca boş vaktiniz varsa fiziksel olarak gelişmenin yanında kodlama gibi şeyler öğrenebilirsiniz.

Düzene girmek istiyorsanız size tavsiyem spora başlayın, haftada 4 gün aynı saatte boş olduğunuz günlerde spora gidin, spor yaparken gelişmek için uykunuzu çok iyi almanız gerekiyor bu yüzden yapabiliyorsanız 11-7 arası uyumaya çalışın. Gün içinde fazlaca boş vaktiniz varsa fiziksel olarak gelişmenin yanında kodlama gibi şeyler öğrenebilirsiniz.
saat 5-te hayata başlıyorum uyku meselesinde problem yok, sadece kilolu biriyim diye çok utanıyorum. O yüzden spora başlayamıyorum. Hakikaten çok sıkıntı ya benim için bu kilolu olmak. sosyal hayatımı mahvetti.

saat 5-te hayata başlıyorum uyku meselesinde problem yok, sadece kilolu biriyim diye çok utanıyorum. O yüzden spora başlayamıyorum. Hakikaten çok sıkıntı ya benim için bu kilolu olmak. sosyal hayatımı mahvetti.

Bunda utanacağın bir şey yok, düzeltmek de senin elinde. Birkaç ay sıkıntı çekip ilerisinde rahat etmek mi yoksa boş yere utandığın için kendine eziyet etmek mi? Saat 5'te uyanıyormuşsun işte, çık 45 dakika yürüyüşünü yap her sabah, vücudun kendini toparlar yavaş yavaş.

Saat 5-te hayata başlıyorum uyku meselesinde problem yok, sadece kilolu biriyim diye çok utanıyorum. O yüzden spora başlayamıyorum. Hakikaten çok sıkıntı ya benim için bu kilolu olmak. Sosyal hayatımı mahvetti.

Hocam millet sizin hakkınızda bir şeyleri başarmadığınız durumda konuşmaz. Başarın konuşsunlar hocam utanmayın kimseden.

Zaten sporun amacı odur hocam, spor salonuna başladığınız zaman size motivasyon gelecek iyi hissedeceksiniz ihmal etmeyin sporu çok iyi bir şey, karşı cinsler size ilgi duyacak 5-6 ay devam edin zaten güzel bir forma girersiniz.

Yazılı programla ilerlemek, yapılması en imkansız şeylerdendir. Hayatını düzene sokmak istiyorsan, bence bunu yazılı program şeklinde değil; aklında rutin hale getireceğin bir program dahilinde yürütmelisin. Unutma ki insanoğlu, yazılı kurallara her zaman uymayı tercih eden bir canlı değildir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı