Cchi
Hectopat
Daha fazla
Bir şey olmaz ben de aynısını yaşadım, kendinizin haklı olduğunu biliyorsunuz zaten diğerlerinin ne düşündüğü umrunuzda olmasın.Merhaba ben 10.sınıf öğrencisiyim sessiz sakin biri sayılırım aslında dışarıda bir hayatım veya arkadaşım yok sadece okuldan arkadaşlarım var fakat onlarda ne kadar arkadasım bilmiyorum. Sınıfımda bir eleman var tek arkadaş grubumun icinde grubun en baskın karakteri diyebilirim ve bu arkadaş benim 4 yıllık arkadaşım sayılır fakat kendisinin bana yapmadığı kötülük yoktur. Şu ana kadar iki kızla yankılasıp flört/sevgili dönemine girdim ikisinde de gizli gizli kıza yavşamıs kızla benden gizli konusup beni kötülemiş sonra ben kızla baş başa konusurken gelip benimle dalga gecen assagılayan bir tip düşünün, bu şu anki arkadaş grubumda ve hala sürekli her fırsatta beni assagılamaya assagıya cekmeye calısıyor.
Dönem ortasında da olan bir olayda bana iftira atmıştı ve sonra kendimi tüm sınıf benden nefret ederken buldum, sadece bu arkadaş grubum vardı onlarla muhabbet ediyordum kalan tüm sınıf benden nefret ediyordu bildiğiniz ve bugunde bir olay oldu ve bende patladım artık buna iki üç tane gecirdim bu da karsılık veremedi sonra bir baktım olayda haklı olmama ragmen tüm arkadas grubumuz o cocugun arkasında. Bir baktım kimse benimle konusmuyor kimse yüzüme bakmıyor kimse gelip beni sormuyor ve bir yıl boyunca bu duruma katlanamam yalnızlığı iliklerime kadar hissediyorum. Bu durumun gecici olduğunu ileride bu insanların karsıma cıkmayacagını biliyorum fakat yine de bulunduğum durum beni çok kötü bir hale sokuyor sizce ne yapmalıyım?