Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

@300974 kızlarla bence arkadaş kalınmıyor hocam. Kızlar illaki menfaate çekmeye çalışıyor.

Yok be hocam vardı benim de normal kız arkadaşım vardı, 1.5 sene filan takıldık ama sizin gibi de sürekli dip dibe değildik hani. Ama eğlenceli günlerdi sonuçta.

@laislabonita

Açtığım konulara bir bak önce. Ondan sonra gel. Ek olarak istediğim alanda istediğim kadar yazarım. Bu durum da sizi ilgilendirmiyor.

@300974 illaki eğlenceli günlerdir ama kızlar bir süreden sonra illaki menfaate çekiyor. Böyle de bir gerçek var ne yazık ki.

Demek ki o kadar uzun süre takılmamışım kızla
Hocam, ilk cümlenizi bana yazdınız zannettim anlık tedirgin oldum

@300974 benim de hemen hemen bir senelik falan takılmam olmuştu. O kadar da uzun değildi aslında.

Güzel kardeşim keşke şimdiki bilincinle o zamanda sana sadece işi düşünce yazan kızı birkaç kere sen ne ayaksın diyip bozsaydın. Belki kız sana aşık bile olurdu, kız milleti manyak.
Olanlara niye böyle oldu diye değil de, bu yaşadıklarım şimdiki beni oluşturdu diye bak. Ben öyle geliyorum üstesinden.

@SevdimHocam ergenlik aklı hocam. İnsan o yaşlarda çok sağlıklı düşünemiyor ama o dediğiniz de doğru. Bunun bir tane arkadaşı vardı, sürekli kırar falan falan buna her türlü kötülüğü yapardı. Sürekli onu anardı özlüyorum falan falan diye. Ek olarak son dediğiniz cümlede kesinlikle haklısınız. O yaşlarda pek sağlıklı düşünemiyordum ama şimdi mesleğim gereği ve bu tarz durumlar falan olsun oldukça sağlıklı düşünebildiğimi düşünüyorum. Dediğiniz gibi şimdiki beni yaptı bu tarz durumlar.

Okuduğum bir kitaba benzettim yazdıklarını. Aşırı derecede benziyor. bilen çıkacak mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…