Hayatımda dönüm noktası olan bir olay

• Konuyu başlatan 333365
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 416
  • Görüntüleme 442.944
Babam beni 2012 lisenin yurduna verdi. Okul ve evim aynı yerde. Neymiş yurtta iyi ders çalışırmışım. Verdiler gazı babama. Annem aynı sene vefat ettiği için, ben sana yemek hazırlayamam öğle vakti demişti. Sanki çok bir şey yiyecektik, gerekirse bir salçalı ekmek yer giderdik. Annemin vefatı yetmez gibi gittik yurda. 2 sene kaldım. Gittiğim lise o zaman için öğretmen lisesiydi. Neyse ben ders çalışamadım, bunalıma girdim. Öğrendiklerimde oldu. Küfür etmeyi öğrendim, ardından insanların ne kadar iki yüzlü olduğunu öğrendim (bir kısmının), kopya çekmeyi öğrendim, hayatı umursamamayı ve kendimden nefret etmeyi örendim. Liseden mezun olduğumda bunların çoğunu hallettim ama babam beni oraya göndererek benden çok şey almış oldu. Diyebilirsiniz yurtta kalanlarda güzel yerlere gidiyor diye. Mesele bu değil. Hayatımdan iyi niyet çalındı, saflığım çalındı. Üniversite de buna cila oldu. O iki yılın yanlışlarını bende bıraktığı etkileri düzeltmekle uğraşıyorum hala. Neyse herkese iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Volkan S sizinki de üzücüymüş be hocam. Umarım en kısa sürede etkilerini düzeltebilirsiniz.

@333365 hocam konudaki ilk mesajınızı okumuştum zaten daha önceden, bir de şimdi okuyunca aklıma bir kitap geldi. Kitabın konusu sizinkine benziyor fakat tarihten ve gerçek hikayelerden olduğunu da unutmadan belirteyim. Orada da bir kız iki erkek ve onların etrafında gelişen olayları konu alıyor, az çok sizin konuyu çağrıştırdığı için söylüyorum; Kumral Ada Mavi Tuna - Buket Uzuner.

@Yiğitt35 öneriniz için teşekkürler. Listeye ekledim, elimdekileri bitireyim. Okurum. Şimdi düşünüyorum da zamanında gereksiz yere dert etmişim.

@300974 kızlarla bence arkadaş kalınmıyor hocam. Kızlar illaki menfaate çekmeye çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı