Hayatımda hiçbir şey doğru gitmiyor

çok güzel konuşmuşsun eyvallah hocam teşekkür ederim de sanmıyorum güzel hayata sahip olacağımı.

Hocam adınıza üzüldüm
Hayatımı değiştiriyorum
9 ay önce böyle bir konu açmışsınız buna daha çok üzüldüm
ben bir daha üzüldüm.

Yaşadığın şey Nevroz olabilir mi? Maalesef ben 2 yıldır bitmek bilmeyen bir kısır döngünün içerisindeyim. Senin gibi ben de marka marka sayısız ilaç kullandım ve yıllardır psikiyatriye gidiyorum. Beni bu hale getiren şey mast.rbasyon ve sigara bağımlılığı oldu. Resmen kendime zarar vermek için elimden geleni yaptım. Bu sene okula hiç gitmedim. İnsanlardan tamamen uzaklaştım ve eskisinden çok daha fazla sosyal fobim var. Artık kafayı yemiş durumdayım. 18 yaşıma girmeme 3 gün kalmışken hala bir arpa boyu yol alamamış olmak süreci daha çok uzatıyor. Profilindeki "kaç yarın bekleyeceksin" yazısı da çok hoşuma gitti.

Tam emin değilim, ama bu tarz durumlarda kendinizin bir şeyler yapması gerekiyor gibi geliyor şu an bana, yani sosyalleşme fobisi şeyini biyerde kendinizin kırması, o tarz adımı atmak falan.

Allah'a yönel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…