Hayatımı kontrol edemiyorum

Duygusal değişimler ergenlikte çok olur. Sadece kafaya takmayacaksınız, deli olursunuz yoksa.

Bu arada ben bu yaşlarda sevgili yapmayı hiç doğru bulmuyorum. %99 ihtimalle terk ediliyor zaten. Boş boşuna zaman kaybı diye düşünüyorum.

Hocam gelip geçici şeyler bunlar inan bende yakın tarihte çok şey yaşadım yaklaşık 5 yıllık ilişkim bitti en yakın arkadaşım can dostum kardeşim dediğim kişi beni 1-2 hafta önce tanıştığı birisi için sattı herkes benden bir şeyler bekliyor fakat onunda yapamıyorum, yakınlarım vefat etti bunların hepsi üst üste gelince de yaşama hevesim kalmadı denebilir. Fakat ne olursa olsun eskiden yaşadığın güzel anılarını düşün mutlu olacağın şeyleri yapmaya çalış seni her zaman seven kişiler vardır emin olabilirsin.

Hayallerinin olması güzel lakin, olmuyorsa kendini yiyip bitirmen kötü. Kendini yiyince sonuç değişmeyecek. Kendini yediğin sürece de artık yerinden kalkmaya mecalin kalmayabiliyor, daha sonrası psikolojik sorunlar, yıkıklık derken intihara bile götürür Allah muhafaza. Unutma ki dostum biz insanız, kusurluyuz ve bu dünyada hep kusurlu şekilde var olucağız. Duygularını yönetmek düşündüğün kadar güzel bir şey olmayabilir, günün sonunda hırslarına köle olmuş bir robota dönüşebilirsin. Bu yaşadıkların sana özel şeyler değil merak etme bende yaşadım yaşıyorumda. Sende biraz materyalist felsefe gördüm sanki. Hayatına devam etmen için bundan kurtulmani tavsiye ederim. Hayata boş bir amaç uğruna gelmedik, rahat ol. Huzuru doğru yerde ara. Derdini yalnız ona anlat o seni hep işitir.

"Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…