Hayatımı nasıl düzeltebilirim?

Derslerini hallet, düzeltmeye çalış bununla birlikte sosyal hayatını da değiştirmeye çalış. İnsanların seni ciddiye almasını istiyorsan az öz konuş ve dediklerinin de karşılığını bi güzel ver. Seni takmayanı sen de şeyine takma yani :D. Sessiz kalma. Ortamın sahibi sen olmalısın.
 
Derslerini hallet, düzeltmeye çalış bununla birlikte sosyal hayatını da değiştirmeye çalış. İnsanların seni ciddiye almasını istiyorsan az öz konuş ve dediklerinin de karşılığını bir güzel ver. Sessiz kalma. Ortamın sahibi sen olmalısın.

Ortamın sahibi olmayı sevmem ama ciddiye alınmamak hoşuma gitmiyor.
Asosyal isen anında bırak.

Değilim.
 
Cılız olduğun için insanlar seni kendinden ezik görüyor ve alay konusu oluyorsun. Bu sende özgüven eksikliği yaratıyor ve bu yüzden arkadaş edinmekte zorlanıyorsun. Bu durum sana stres getiriyor ve duygusuz olarak belirttiğin ruh halini yaşıyorsun. Benzer şeyleri 9.sınıfta bende yaşadığım için az çok tahmin edebiliyorum. Notlar ise genel bir olay. Herkes Lise 1'de afallar. Kafaya takma. Kilo al ve imkanın varsa spor salonunda, yok ise evde spor yap. "Hayatımı nasıl düzeltebilirim" gibi bir başlık açacak kadar kendini yıkık görme çünkü inan konu içeriğinde bahsediyor olduğun sorunları yaşayan çok fazla kişi var.
 
Cılız olduğun için insanlar seni kendinden ezik görüyor ve alay konusu oluyorsun. Bu sende öz güven eksikliği yaratıyor ve bu yüzden arkadaş edinmekte zorlanıyorsun. Bu durum sana stres getiriyor ve duygusuz olarak belirttiğin ruh halini yaşıyorsun. Benzer şeyleri 9.sınıfta bende yaşadığım için az çok tahmin edebiliyorum. Notlar ise genel bir olay. Herkes lise 1'de afallar. Kafaya takma. Kilo al ve imkanın varsa spor salonunda, yok ise evde spor yap. "hayatımı nasıl düzeltebilirim" gibi bir başlık açacak kadar kendini yıkık görme çünkü inan konu içeriğinde bahsediyor olduğun sorunları yaşayan çok fazla kişi var.

Teşekkürler bu iyi hissettirdi.
 
Spor salonuna başla imkanın varsa ve düzenli git. Ciddi faydası oluyor hayatını düzene sokmakta. Bu söylediklerin hayatını ciddi oranda bozuyorsa bir psikolog ile görüş derim. Bizim ülkede deprasyon denen şeye herkes çok basitmiş gibi bakıyor sallıyor ama herkes için kolayca kurtulunabilecek bir durum değil.
 

Geri
Yukarı