staticc001
Decapat
Daha fazla
Hiçbir zaman düzeltmeyecek emin olunuz hocam, karıya kızı boş verin bence paranız yoksa veya serseri değilseniz T.C kızı size hiç ama hiç bakmaz hocam, boş verin bence boş vermesi zor ama yapmanız gerekiyor. Kendinizi geliştirin özellikle ilgili olduğunuz alanlara.
Olay sevgili isteyip yapamamam değil genel olarak her şeye isteksiz olmam sevgili örneğini toplumca sosyalliğin anahtarı olarak gözüktüğü için verdim yine de tavsiye için sağ olun.
Daha önce bu konuyla ilgili uzun uzadıya psikolojik kaynakları referans vererek yazdım. O mesajın linkini aşağıya atıyorum ki 13-18 yaş arasında sevgilinizin olmaması aslında anormal değil. Evre 2 veya evre 3 ilişkilerde düşündüğünüz kadar derin olmayabiliyor bazen sadece 1-2 ay takılıp sonra ayrılıyorlar yani abartılacak bir şey yok.
Merak edenlere: Psikolojik olarak kız-erkek ilişkilerinde yaşlara göre evre ve çok anormal sanılan -18 yaş bireylerin ilişkisinin olmaması durumunun açıklaması.
Ben kendim üniversite 2. sınıf öğrencisiyim. 18 yaşındayım. Bugüne kadar 1 tane bile sevgilim olmadı. Birkaç kere olabilirdi tamamen kendi iradem istemedim. Bu yaşlarda çünkü kızların senden ciddi veya gerçekten "sevmek" gibi bir beklentisi yok tamamen denk düşrürüse "bir kahve parası kilitlemek" veya işte fiziğin vs. iyise belki "gel bir gece hızlı yaşa bizde" bundan hallice bir kadına da parasal veya duygusal manada yapacağın her yatırım ölü yatırımdır. Çünkü bu kızlar 2-3 ayda senden ayrılıp gidiyor.
Eğer gerçekten 25-30 yaşında veya 20-26 yaşında sevgiliniz yoksa veya onu geçtim kadınlardan tiksinti duyuyorsanız o zaman cidden bir sorun olabilir ama dediğim gibi -18 veya 18-19 yaşında illa ilişkiniz olacak diye bir kaideniz yok.
Ailevi sebeplerden ve farklı durumlardan ötürü sevgilisi olmayan yakınım vardır mesela. Ama çocuk cidden güzel birisi ile evlenmek istese birkaç tane akrabasını arasın kendisi gibi okumuş düzgün birisi ki onu zaten tanıyor hemen evlenir.
Uzun vadede bakılınca bu sevgilim olmuyor işi bir tık boş özellikle 13-15 yaşındaki arkadaşlar içerlenmeyin boş yere zaten sizin psikoloji ve sosyoloji bilimine uyarınca en uzun ilişkiniz ki o da %0.01 bir ihtimal falan ancak 2-3 yıl sürüp ciddi şekilde sonuçlanır. O yüzden tadını çıkarın geçin.
Bu kadar takıntı yapmayın ve bu kadar kasılmayın doğal olun zaten bir kız ile illa sohbet başlatır devamını getirirsiniz. Kendi kendinize kafanızda çok uç senaryolar düşünüyorsunzu elbette sonuç alamazsınız.
Sağ olun uzunca anlattığınız için galiba hayatı gelişine yaşamayı benimsemem gerekiyor kimi tanısam fazla kafaya taktığımdan bahsediyor 2 senedir bu huyumdan kurtulmaya çalışıyorum ama başaramıyorum galiba kendimle barışık yaşamak daha iyi olur.