Hayatınız bu kadar değersiz mi?

Makaleler
23
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir zamanlar sigara icen birisi olarak size sesleniyorum sigara icen Technopat'lar...

Sigarayi bir an önce birakin.

Bu iletim KAMU SPOTU tadinda olsun.

Ayrica sigara icen üyeleri etiketlerseniz bu konunun aktif kalmasini saglayabiliriz gibi.
Ben basliyayim. @Recep Baltaş

Sevgiler :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir zamanlar sigara icen birisi olarak size sesleniyorum sigara icen Technopat'lar...

Sigarayi bir an önce birakin.

Bu iletim KAMU SPOTU tadinda olsun.

Ayrica sigara icen üyeleri etiketlerseniz bu konunun aktif kalmasini saglayabiliriz gibi.
Ben basliyayim. @Recep Baltaş

Sevgiler :)

Recep abi sigara mı içiyor? :vaybe:
Kendime gelecek olursak sigaradan her daim uzak duran ve kokusundan tiksinen bir insanım lakin Puro görünce dayanamıyorum. O kadar güzel ki... Kızlay'da falan yürürken görüyorum istemsizce alıyorum ya da oturduğum semtte ki hemen hemen tüm bakkallar da var. Bir kurtulabilsem güzel olcak da...

Ben zamanında bir kaç tane içtim baktım bi **** benzemiyor, bir daha elime bile almadım. İçenleri de anlamıyorum.

Biraz alakasız olacak, 3 sene önce facebook'ta bir video izledim, 3 senedir şekersiz çay içiyorum. Araştırmalara göre şeker beyinde kokain ne etki yapıyorsa aynı etkiyi yapıyor. Bağımlı hale getiriyor, alıştırıyor. Şimdi şekerli çay içince bile midem bulanıyor. Sigarada aynı bağımlılığı yapıyor, siz siz olun bu Dünya'daki en önemli şey olan sağlığınıza zamanı geçmeden sahip çıkın.

Ben zamanında bir kaç tane içtim baktım bi **** benzemiyor, bir daha elime bile almadım. İçenleri de anlamıyorum.

Biraz alakasız olacak, 3 sene önce facebook'ta bir video izledim, 3 senedir şekersiz çay içiyorum. Araştırmalara göre şeker beyinde kokain ne etki yapıyorsa aynı etkiyi yapıyor. Bağımlı hale getiriyor, alıştırıyor. Şimdi şekerli çay içince bile midem bulanıyor. Sigarada aynı bağımlılığı yapıyor, siz siz olun bu Dünya'daki en önemli şey olan sağlığınıza zamanı geçmeden sahip çıkın.

Şekeri fazla koyup soğutuyorum çayı. Tadı fena oluyor.

Madem kamu spotu dediniz, öyle devam ettirelim. :) Sigarayı bırak, hayatı bırakma!

Kendim 1 kere bile içmedim, mutluyum. Bir şey kaybetmedim aksine kazandım. İçenlerde mutlu ama gün geçtikçe kendilerine ne kadar zarar veriyorlar orası onlara. Kısacası hem cebin hem de sağlığın kazansın. Ne tat var ki bu sigarada?

21 yaşımdayım. Hayatımda sigara kadar nefret ettiğim birşey yok. Paketine bile elimi sürmedim. Hiçbir arkadaşımda benim olduğum ortamda içemez. İçen insanlar dışardan nasıl koktuklarını bilseler bizlere hak verip içmezler. Tabi bu durumun ailemizde kullanan kimse olmaması ve küçüklüğümden beri sporla iç içe olmamında etkisi var.

Türkiye'de havalı çocuk olmak için gerekli böyle meretler. Aman ha, sonra kızlar size gereken değeri vermez felan :).
İçen insanın zararı kendisine diyemeyeceğim çevresine de var. Kimisi hemen bırakabiliyorken kimisi çok zorlanıyor. Çoğu kişinin yakındığı dert sigarayı bıraktıktan sonra çok kilo almak. Sağlık elden gideceğine sigara elden gitsin.

Türkiye'de havalı çocuk olmak için gerekli böyle meretler. Aman ha, sonra kızlar size gereken değeri vermez felan :).
İçen insanın zararı kendisine diyemeyeceğim çevresine de var. Kimisi hemen bırakabiliyorken kimisi çok zorlanıyor. Çoğu kişinin yakındığı dert sigarayı bıraktıktan sonra çok kilo almak. Sağlık elden gideceğine sigara elden gitsin.
Hızlı gençliğin kızları da içiyor. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı