- Makaleler
- 3
Recep bey gibi çoğu insan sigara kullanıyor ben kullanmıyorum, kullanmadım, önermem.! Video oyunları gibi alışkanlık.
Erkeklik sigarayla belli olacak kadar değersiz bir iş değil. Sigara içmeyenlere ana kuzusu diyenlerin asıl ben erkekliğinden şüphe ederim.Türkiye'de havalı çocuk olmak için gerekli böyle meretler. Aman ha, sonra kızlar size gereken değeri vermez felan.
Maalesef o biçimde saçma bir anlayış var. Toplumumuzda lise çağında sigara kullanan bir adım daha değerli oluyor. Vaay, ne de güzel üfürüyor... Kesinlikle çok asi ve cool.Erkeklik sigarayla belli olacak kadar değersiz bir iş değil. Sigara içmeyenlere ana kuzusu diyenlerin asıl ben erkekliğinden şüphe ederim.
Lise'de okuyorum. Tuvalete bir gidiyorum, bir paket sigara içsem daha az kokarım.Maalesef o biçimde saçma bir anlayış var. Toplumumuzda lise çağında sigara kullanan bir adım daha değerli oluyor. Vaay, ne de güzel üfürüyor... Kesinlikle çok asi ve cool.
Üçlü?Arkadaşlar benim tavsiyem sigarayı bırakın üçlüye başlayın.
Üçlü saralım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.