Hayatınızda atlattığınız en zor badireler

Ortaokul. Sen çık Ankara 1. si ile aynı sınıfa git ve sınıf okulun en kötü 2. sınıfı olsun. Ulan çocuk okula jop getirdi 7. sınıfta ne jopu, çocuk geliyor kafama vuruyor bir tane yapıştıramam çünkü 2-3 tane daha kötü sınıf var bunlar o kötü sınıfla arkadaşlar ve kötü çocukları bilirsiniz birine bir şey oldumu hepsi yapışır direk. Hele şerefsiz seni, seni bir tek bulayım onu bir daha yap bak bakayım nabıyorum sana. Ama sabırı öğrendim gibi bir şey oldu bu yüzden.

Burada anlatamayacağım zor bir badire nedeniyle Ankara'ya gelmiştik. Annem o zor olaydan sonra psikolojik olarak sıkıntılar yaşadı. O günleri anlatamam. Eski oturduğumuz yerde arkadaşları vardı sohbet edip kafa dağıtıyordu. Taşındıktan eski düzen gidince çok sıkıntılar yaşadı. Koltuğa geliyordu yatıyordu, ayağını sallayıp, boş boş bakıyor ve sürekli "Neden böyle oldu?" diyordu. Ama sabahtan akşama kadar sürekli tekrar ediyordu. Uyumadığı süre içinde sürekli. Ne kadar dil döktüğümüzü anlatamam. Kendine getirmeye çalışsakta yapamadık. Delirdiğini sandık. Çocuk gibi oldu kadın. Hastaneye gidiyoruz ilaç yazıyor gönderiyor. Bu ilaçlar sayesinde uyuyordu da biraz başımız rahatlıyordu. En son deliler hastanesine yatıralım falan dedik hatta. Çünkü bu böyle 2 yıl sürdü. Bu yüzden de babam, anneme karşı çok sinirliydi. Çok kötü şeyler yaşadık. Bunlar yaşanırken, üstüne bir de bir olay daha yaşadık. Bu da ablamı daha çok ilgilendiriyordu, ancak hepimiz çöktük. Hem annem psikolojik rahatsız. Hem o olaylar yüzünden ailecek tümüyle çöktük. Yani çok kötü durumdaydık. Her neyse bu sene biraz daha iyi durumdayız. Rahatlamış gibi oldum şimdi 🤣.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı