Hayatınızda en çok üzüldüğünüz anı veya olay nedir?

Dertlerinizi ve onları dinlemekten mutluluk duyarım. Bu arada, aşırı absürt idi bana göre çünkü kulaklıklar için öyle hafıza teknolojisi yok demek istemiştim. Öyle bir teknoloji yok demiştim. Adam bana bunu yazmıştı devamını biliyorsunuz zaten.
Dediğim gibi onlar bana kalsın, dert anlatmayı sevmiyorum. kendi kendime çözüyorum hepsini.
Siz alaycı yoldan anlatmışsınız lakin moderatör arkadaşlar ''konu dışı'' görmüş. yapacak bir şey yok.
 
Dediğim gibi onlar bana kalsın, dert anlatmayı sevmiyorum. Kendi kendime çözüyorum hepsini.
Siz alaycı yoldan anlatmışsınız lakin moderatör arkadaşlar "konu dışı" görmüş. Yapacak bir şey yok.

Peki, anlatmak istediğiniz bir şey olursa buradayım. Alaycı değil idi bu arada. Konu kulaklık ile alakalı idi gerçekten.
 
Çok da tecrübe ve ortamı sezme bilgimden dolayı bunları biliyorum. Hatta hiç sevgili dahi olamayacağımızı biliyordum. Fakat, insan bırakamıyor işte...



Şükredip yerinizde sayamadığınız sürece bir sorun yok.



Beylikdüzü ise dikkat edin çevreye. Hocam, neden bu kadar sabırsızsınız? Bu sene olmadı, kaç sene daha şansınız var? Neden olmasın? Stajdan dolayı çok bir şey yapamamışsınız zaten ama, eğer seneyi de beklerseniz sizden her şeyi beklerim. Yelkenleri batırmayın hemen yani. Kendinize az saygılı, umutlu olun.
Geçmişe takılı kalırsanız geçmişte ki negatif olaylar geleceğinize de yansıyacaktır. ben de hatalar yaptım. ''şu sanala nereden bulaştım'' diyorum bazen. hiçbir şey sizden kıymetli ve önemli değildir kişisel olarak. Dolu bir sayfaya bakacağınıza, yeni sayfa oluşturup ona bakın boş olsa bile.
 
Geçmişe takılı kalırsanız geçmişte ki negatif olaylar geleceğinize de yansıyacaktır. Ben de hatalar yaptım. "şu sanala nereden bulaştım" diyorum bazen. Hiçbir şey sizden kıymetli ve önemli değildir kişisel olarak. Dolu bir sayfaya bakacağınıza, yeni sayfa oluşturup ona bakın boş olsa bile.

Tamamdır teşekkür ederim. Ah be, 13 Haziran 2018, hayatımın hatası ve aynı zamanda doğrusunu yaptığım gün... (Discord'u yükle butonu) Her şey ne zaman başlamıştı? Şu anki halimi ne zaman belirlemişti? Hee... 1.sınıfta o davarlara saçma sapan davranmamdan... Flashback gibi oldu ya hiç sevmiyorum neyse. Size önerim, gerçek hayatta kendinize uygun birisini bulup onunla takılmanız.
 
Son düzenleme:
Tamamdır teşekkür ederim. Ah be, 13 Haziran 2018, hayatımın hatası ve aynı zamanda doğrusunu yaptığım gün... (Discord'u yükle butonu) Her şey ne zaman başlamıştı? Şu anki halimi ne zaman belirlemişti? Hee... 1.sınıfta o davarlara saçma sapan davranmamdan... Size önerim, gerçek hayatta kendinize uygun birisini bulup onunla takılmanız.
Arkadaş olarak söylüyorsanız hiç ona çaba sarfedemeyeceğim. kız olarak söylüyorsanız eh işte, olabilir. lakin şu anda düşündüğüm o da değil.
 
Vakit kaybı. Sizi hayata garantileyecek şeylere emek vermek gerek.

İnsan sosyal bir varlıktır. Kendi eğlencenizi bununla sınırlamamalısınız bence. 18 yaşındaydınız sanırım. Daha çok gençsiniz bu yaştan bu tür şeyleri sağlam edinin bence.

2. el olarak 10.000 TL'ye aldığım Ryzen 9 7900'ün alt kısmındaki pinlerin bir kısmında kararma gördüğüm ve satıcıya mesaj yazdığım zaman engellendiğim o an.

2.el bu yüzden tercih etmiyorum tanıdık olmadığı sürece. Geçmiş olsun hocam ne diyeyim. Umarım daha iyisi nasip olur. Pek bir şey yazamasam da biraz büyük bir şey. Üzüldüm.
 
Son düzenleme:
İnsan sosyal bir varlıktır. Kendi eğlencenizi bununla sınırlamamalısınız bence. 18 yaşındaydınız sanırım. Daha çok gençsiniz bu yaştan bu tür şeyleri sağlam edinin bence.



2.el bu yüzden tercih etmiyorum tanıdık olmadığı sürece. Geçmiş olsun hocam ne diyeyim. Umarım daha iyisi nasip olur. Pek bir şey yazamasam da biraz büyük bir şey. Üzüldüm.
Evet 18 yaşındayım. Olmayacak diye bir şey yok illaki olacak tabii. lakin hayatını tamamen kız konularına adayan insanlar var. öncelik bu konular olmamalı, hayatta tutunacak hiçbir dal yoksa geçici sana eğlenceden başka yararı olmayan dallara sarılmamak gerek. hayatta her şey paradır, paran olursa her şeye sahip olursun. ki bunu en basitinden siz bile kanıtlamış oldunuz 7 ay gibi bir emek verdiğinizi, ve emeklerinizin boşa çıktığını söylediniz.
 

Geri
Yukarı