Hayatınızda kaç sevgiliniz oldu?

Tiktokta ailesini like için kötüleyenler var ve benim onlardan farkım yok öyle mi? Laflarınıza dikkat edin. Gayet farklı şeyler reels ve tiktok.

Ve sen anime editleriyle dopamin seviyenin içinden geçiyorsun.

Sen de onları izleyen gibi bir kölesin. Yalnızca, kendini daha akıllı ve farklı sanan bir köle.

1 kere olmuştu ortaokulda. Onu da neden yaptım bilmiyorum. Cebimde 5 kuruş para olmadığı için gezemiyordum kızla. Sadece arada bir görüp sarılıyorduk birbirimize :D. Konuşmaya da utanıyorduk. O kadar zaman sonra kızla tekrar karşılaştım. Bildiğin Game of Thrones filmindeki cüce elemanın odasına giren cariyelere benzemiş. İnanılmaz güzel bir şey olmuş. O zamandan beri Tanrı'nın yalnız adamıyım. Ne yapalım hayat bu.

1 kere olmuştu ortaokulda. Onu da neden yaptım bilmiyorum. Cebimde 5 kuruş para olmadığı için gezemiyordum kızla. Sadece arada bir görüp sarılıyorduk birbirimize :D. Konuşmaya da utanıyorduk. O kadar zaman sonra kızla tekrar karşılaştım. Bildiğin Game of Thrones filmindeki cüce elemanın odasına giren cariyelere benzemiş. İnanılmaz güzel bir şey olmuş. O zamandan beri Tanrı'nın yalnız ada mıyım? Ne yapalım hayat bu.

Hocam o nasıl bir benzetme öyle ya 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı